Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 8éve cigizek. Rengeteget...

8éve cigizek. Rengeteget elszívok. Hogyan csökkentsem? 26N

Figyelt kérdés
Ébredés után kávè mellé 4szál.Aztán folyamatosan cigizek.Most 4óra alatt már 1doboz elment.Szörnyű de kívánom.De már ez rengeteg mennyiség főleg úgy hogy a közeljövőbe családot is tervezünk.Csökkenteni akarom utána letenni.Persze ez vègett vékony vagyok mert nincs étvágyam.Szégyenlem hogy ilyen sokat elszívok.Szerintem a pánikbetegségem a szorongással keverve is közrejátszik Tudom nem megoldás egyből a cigiért nyúlni.De mégse bírom megállni.Hosszú lett de azért hogy így hátha jó ötletet tudtok írni.
2016. dec. 8. 12:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ha tényleg családot szeretnél,azaz gyereket szülni,akkor mi olyan bonyolult ezen?

gondolom egészséges gyereket szerenél, nem azt,hogy a te hibádból asztmásan és koraszülöttként jöjjön a világra..

mi ezen olyan bonyolult? mivel több hónap kell,hogy kitisztuljon a szervezeted, tedd le teljesen. hülyeség csökkenteni az adagot..tedd le teljesen.

rengeteg szert lehet kapni a patikában ami segíthet ilyen esetben. mert tény,hogy nehéz lesz,ha hirtelen megvonod a szervezetedtől. de csak az első pár hét szar, utána már könnyebb lesz.

ha meg nem vagy képes letenni,akkor meg ne akarj gyereket. tényleg nem azt érdemli,hogy anyja miatt betegen szülessen..

a párod cigizik? akkor tegyétek le együtt. ha meg nem cigizik,akkor is tud neked segíteni.

és az első hetekben próbáld hasznosan elütni az időd,hogy kevesebb üres percek legyenek,amikor egyből a cigire gondolnál. olyan helyre menj,ahol alapból nem tudnál cigizni. + legyen melletted egy nem dohányzó is.

és dobd ki a fenébe az összes gyújtót,maradék cigit,hamutálat.. mindent.

akaraterő kérdése.

2016. dec. 8. 12:33
 12/12 anonim ***** válasza:
A lakásban ne lehessen cigizni!
2016. dec. 8. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!