8éve cigizek. Rengeteget elszívok. Hogyan csökkentsem? 26N
Figyelt kérdés
Ébredés után kávè mellé 4szál.Aztán folyamatosan cigizek.Most 4óra alatt már 1doboz elment.Szörnyű de kívánom.De már ez rengeteg mennyiség főleg úgy hogy a közeljövőbe családot is tervezünk.Csökkenteni akarom utána letenni.Persze ez vègett vékony vagyok mert nincs étvágyam.Szégyenlem hogy ilyen sokat elszívok.Szerintem a pánikbetegségem a szorongással keverve is közrejátszik Tudom nem megoldás egyből a cigiért nyúlni.De mégse bírom megállni.Hosszú lett de azért hogy így hátha jó ötletet tudtok írni.2016. dec. 8. 12:14
1/12 anonim válasza:
Ha valakinek annyi esze van, hogy a reggeli kávé mellé képes négy szál cigit elszívni az inkább ne fogja a pánikbetegségre meg ilyenekre...
2/12 A kérdező kommentje:
Persze arról nem is beszèlve hogy milyen káros az egészségemre.Tisztába vagyok vele.Épp ezért akarom letenni minnél előbb.
2016. dec. 8. 12:19
3/12 Szimeon válasza:
A cigit - ismerőseim szerint - csak letenni lehet. Egyszerre. Ha csökkenteni akarod, akkor előbb-utóbb megrekedsz. Lehet, hogy szenvedsz egy ideig, de aztán megszokod, hogy nem bagózol. Gondolj arra, ha mondjuk elvinnének hadifogságba Észak-Koreába, és a táborban az ellátmány nem tartalmazna dohányterméket - akkor is túlélnéd valahogy...
5/12 anonim válasza:
Ez rengeteg,amennyit cigizel.Sajnos ezen csakis és kizárólag te tudsz segiteni magadon.Még pedig az akaratoddal.Próbólj rágót, vagy valamilyen mentolos cukorkát szopogatni,egyél gyümölcsöt,amikor a cigihez akarsz nyulni.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem fogom semmire ez az én hülyeségem volt anno hogy rászoktam.Csakis azért írtam.oda azt is hogy könnyebben segítő választ tudjatok adni.
2016. dec. 8. 12:21
7/12 anonim válasza:
Áh, ilyen fiatalon komoly gondokat okozhat később. Én erre nem korhatárt, hanem IQ határt szabnék, ez már szürreális, amit csinálsz. Nem hiszem el, hogy valakinek nincs akaratereje, hogy leszokjon, ha tudatában van, hogy szörnyű szenvedéseken fog keresztül menni később. Akaraterő, nem tudok mást javasolni. Vagy pedig marad a lassú, kíngörcsös halál.
8/12 A kérdező kommentje:
Kedves 7es kommentelő maradjon neked a kíngörcs halál!Értelmesen írj megkérlek :).Köszönöm a válaszokat.Igen tudom hogy akarat erőre van szüksègem.Ez most megy 2hónapja hogy ilyen sokat elszívok.Előtte 1doboz elég volt reggel 6-7-től este 10-11ig
2016. dec. 8. 12:26
9/12 anonim válasza:
vannak nagyon jó leszokást segítő szerek, de mint minden, ez is fejben dől el:) ha elhatároztad hogy leteszed, akkor kezdd ott, hogy nem veszel több cigit. Az első 3 nap a fejedet fogod verni a falba és idegbeteg leszel, de utána egyre jobb lesz és rájössz MENNYIVEL JOBB nem cigizni!
17 év cigizés után a babaprojekt elkezdésével tettem le. Néha rágyújtok, de ilyen fél évente 1szer kb....
10/12 A kérdező kommentje:
Èpp ezèrt akarok leszokni nem szeretnèk megbetegni.Illetve hosszú hajam van amit mindennap mosok stb..Rágó.hogy ne úgy érezzèk hogy egy füstszagú nő vagyok :)
2016. dec. 8. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!