Róbert dávid kérdése:
Hogy csökkentsem a cigarettát, esetleg leszokni róla?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat dohányzom napi 1 doboz simán elmegy,probáltam ezt az idő beállitást telefonon hátha úgy segít de semmit meg se várom amig csipogjon le akarok szokni róla teljesen de nem megy milyen ötleteitek vannak hogy leszokjak róla? 24/F2015. nov. 26. 07:00
1/6 anonim válasza:
Egyszerű. Többet ne gyújts rá. Én is így szoktam le 9.5 éve.
2/6 anonim válasza:
Nekem is ez vált be, hogy másnap már nem gyújtok rá semmiképpen.Erős elhatározás.És sikerült.Amikor kívántam a cigit, elszopogattam egy cukorkát.Eltelt egy hónap és a kollégák csesztettek, hogy kérsz cigit?Nem kérek.Addig unszoltak míg rágyújtottam egy hónap után.Akkor olyan, de olyan rosszul esett az a cigi, mert másmilyen volt mint, amit én szoktam szívni.Szédültem tőle és majdnek kihánytam mindent.De ez erősített meg abban, hogy soha többé még a kisértésnek is ellenálljak.Kitisztult a tüdöm és végre kaptam levegőt.Ja és boldog voltam, mert sikerélményem volt, hogy már nem tartozom a füstölők közé.És egy csomó pénzem megmaradt, amit másra költhettem.Bocs, ha erősen fogalmaztam, de így volt. :)
3/6 anonim válasza:
Ne gyújts rá, párnapig rossz utána javulni fog a helyzet.
4/6 anonim válasza:
Ez leginkább fejben dől el, hogy mennyire vagy elhivatkozva arra, hogy leakarsz szokni róla. Tűzz ki egy célt magad elé mint pl egy hétig akkor nem gyújtasz rá ne vegyél egyáltalan cigit vagy valami hasonló :) én is cigiztem még olyan 16-18 évesen (rossz társaság) utána meg inkább hagytam a fenébe mert folyton rosszul lettem és fulladoztam..
5/6 anonim válasza:
párom letette és kész.
előtte nap elszívta az összes cigijét, két dobozzal.
soha többet nem gyújtott rá.
ez volt 5 éve.
6/6 anonim válasza:
Én is igy csináltam 5 éve.3 szál maradt azt a szomszédnak adtam.Azóta sem gyújtottam rá.Hidd el ennek van csak értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!