Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit éreztétek az első szál...

Mit éreztétek az első szál cigi el szívása után?

Figyelt kérdés

Ugy ertem h kohogtetek utánna? Vagy majdnem megfulladtatok ez elso slukknal? Ki szeretnem probalani es nem akarok olyan valszokat h ne szokj ra mert karos.. Tudom h az... Nem szeretnek ra szokni... Es mennyi az esélye h befulladok tole? (Asztma) mert anyuek lancdohanyosok meg a csaldba mindenki szinte.. Es velük vagyok mikor cigiznek zárt térben es nem volt bajom...

Koszi elore is 18/l

2016. nov. 15. 15:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szülők / család mit szóltak hozzá, vagy titokban elbújva csináltad?
2017. júl. 1. 15:17
 12/14 A kérdező kommentje:

10 es valaszolonak.. igazabol nem ereztem semmit.. meg se kottyant.. valoszinuleg az is kozrejatszott h az ismeroseim es a kozvetlen kozelembe elok lanc dohanyosok.. minden nap szivtam a fustjuket... 4nap alatt sikerult 1-1,5 dobozt elszivnom.. asszem.. persze h letudoztem.. kulonben meg annyi ertelme se lett volna mint egyebkepnt volt..

11 es valaszolo.. 19 evesen (akkor meg 18) hagy ne kelljen a szuleimtol fuggjek.. kicsit se erdekelt h mit szolnak hozza.. egyszeruen kiultem anyummal a konyhaba.. beszelgettunk mahd elovettem a cigim es ragyujtottam.. nem szolt semmit.. ha mar valaki elszanja magat h cigizni fog ne bujjon el mert eleg szanalmas.. sok 15-6 evest latok kisebb csapatokban az arkadok alatt bujdosva cigizni..

2017. júl. 4. 23:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Ennyi! Még jó, hogy nem szoktál rá.

Mondjuk anyád helyébe biztos néztem volna rád, hogy

"Nemár Kriszti, már Te is? Azt hittem, Te okosabb leszel, mint én voltam..." Persze sokszor ahol eltiltják, ott annál inkább csinálják titokban, ezért is kérdeztem.

Esetleg nem tervezed megkísérelni leszoktatni a családtagjaidat? :)

2017. júl. 8. 00:28
 14/14 A kérdező kommentje:
nem.. ez mindenki sajat maga dontese legyen.. ha egyszer majd le akarnak szokni leszoknak.. engem kicsit se erdekel.. mindenkinek meg van a sajat elete.. en nem az a fajta vagyok aki beleszol mas eletebe de ezert elvarom h az enyembe se szoljanak bele,es ez igy van jol..
2017. júl. 9. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!