15 eves vagyok es kprobaltam a cigit nagyon gaz vagyok?
*kiprobaltam
Bocsi az ekezetekert.
Baratnomnek mondom ne csinald nem jo hagyd abba, es most, hogy kiprobaltam mondja nem gaz meg, hogy karos hat a cukrosudito is karos, szerinte nem olyan rossz dolog.
Csak en eliteltem, meg, hogy necsinalja es erre en is kiprobalom, es nem undorodtam meg.
Nem vagy gáz. Tarsasagomban szinte mindenki cigizik, de engem még nem tudtak rávenni. Egyszer félrészegen a kezembe nyomták egy szálat, szívjak bele. 3-at beleszívtam, de tuti volt benne valami, nem csak képzeltem. Mert utána minden vicces volt, magamban a semmin röhögtem, a világ jobbra balra oldalra mindenfelé mozgott aztán többre nem emlékszem.
Ez volt 15 évesen. Azt sem tudom megmondani ki adta, kb az a cigi 10 ember száján ment keresztül.
Azóta egy slukk sem volt, pedig 12-14 eve skrom között nagyon kivancsi voltam milyen lehet, de ezután az 'elmeny' utan elég is.volt belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!