Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 15 eves vagyok es kprobaltam...

15 eves vagyok es kprobaltam a cigit nagyon gaz vagyok?

Figyelt kérdés
Tegnap baratnoimmel voltunk sokaig varosba majd egyik baratnomnel aludtunk. 3 baratnom kozul egyik cigizik, es sokaig vartunk mig valaki vett neki, es kiprobaltam, rossz volt erezni azt a dohany izt a szamba, de megis valahogy nemzavart, es 3-szor szivtam bele egy szalba. Nagyon gaz vagyok? Nem szeretem ha vigiznek, baratnomnek is mondom ne csinalja stb.

2015. okt. 11. 15:33
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

*kiprobaltam

Bocsi az ekezetekert.

2015. okt. 11. 15:35
 2/14 anonim ***** válasza:
20%
Eléggé. Te még befolyásolható vagy gyerekként és könnyen rászokhatsz. Többet nem fogod és kész.
2015. okt. 11. 15:39
 3/14 szamo77db ***** válasza:
100%
Nem baj, hogy kipróbáltad, csak ne szokj rá! Valamikor, gimnazista koromban én is kipróbáltam, de úgy megundorodtam tőle, hogy nálam ezzel egy életre le volt tudva a dohányzás. Nem vagy gáz egyáltalán! Csak ne engedd, hogy a többiek belevigyenek ebbe a káros szenvedélybe, ami a dohányzás! Arról nem is beszélve, hogy a te korodban mennyire árt a fejlődő szervezetednek.
2015. okt. 11. 15:41
 4/14 A kérdező kommentje:

Baratnomnek mondom ne csinald nem jo hagyd abba, es most, hogy kiprobaltam mondja nem gaz meg, hogy karos hat a cukrosudito is karos, szerinte nem olyan rossz dolog.

Csak en eliteltem, meg, hogy necsinalja es erre en is kiprobalom, es nem undorodtam meg.

2015. okt. 11. 15:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Háromszor szívtál bele egy szálba, még azt sem tudod, hogy mi a jó benne.
2015. okt. 11. 15:54
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbáltad, majdnem mindenki kipróbálja, ez nem csoda.
2015. okt. 11. 16:05
 7/14 anonim ***** válasza:
53%
Nyugi, nem vagy gáz, 14 lettem egy hónapja, és a nyáron próbáltam ki. Egynek elment, de semmi több.
2015. okt. 11. 16:16
 8/14 A kérdező kommentje:
*cigiznek
2015. okt. 11. 16:40
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem gond hogy kipróbáltad.
2015. okt. 11. 17:14
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem vagy gáz. Tarsasagomban szinte mindenki cigizik, de engem még nem tudtak rávenni. Egyszer félrészegen a kezembe nyomták egy szálat, szívjak bele. 3-at beleszívtam, de tuti volt benne valami, nem csak képzeltem. Mert utána minden vicces volt, magamban a semmin röhögtem, a világ jobbra balra oldalra mindenfelé mozgott aztán többre nem emlékszem.

Ez volt 15 évesen. Azt sem tudom megmondani ki adta, kb az a cigi 10 ember száján ment keresztül.

Azóta egy slukk sem volt, pedig 12-14 eve skrom között nagyon kivancsi voltam milyen lehet, de ezután az 'elmeny' utan elég is.volt belőle.

2015. okt. 12. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!