Dohányosok! Milyen volt az első szál cigi? Mit éreztetek? Utána milyen volt a második, majd a harmadik, negyedik? Hányadiknál éreztétek hogy rászoktatok?
Köszi a válaszokat
Milyen márkájú volt a cigi azt még leirnátok?
Kor, nem légyszi:)
Köszi!:)
Azt nem értem, hogy ha az első szál rossz, és a többségnek az, akkor miért kell újra megpróbálni? Miért nem adják fel?
Ha ennyire optimisták, hogy ha először-másodszor-ötödször is sz*r, de újra és újra megpróbálják, akkor miért a cigánysoron van a legtöbb dohányos, és miért nem a tudományos akadémián?
Ugyanis, ha valaki itt ennyire optimista, hogy nem adja fel akkor sem, ha sz*r, akkor az élet más területén miért nem az?
Szia!
Én egy kék GoldenGatyával kezdtem, akkor kb 460-465-ért adták.
Tul. képpen ez előtt is szívtam már 2-3 szálat a megelőző években (fáradtság ellen kávé mellé, vagy mert ideges voltam s dohányos volt mellettem, de addig összesen 5 nél többet biztosan nem!)
Persze a szédülés az megvolt, de inkább olyan kellemes bódulatnak éltem meg. A második (mivel "időben" szívtam) már nem szédített vagy csak minimálisan.
A következő doboz az szürke volt ugyan azon márka, aztán piros nemtommi, aztán fekete Dunhill, és néha piros Marlboro. Sajnos még akkor is fa**a gyereknek tartottam magam, mikor már a fekete Dunhilleket szívtam, hogy "én ugyan nem szokom rá!". De valahogy akkoriban történt hogy de igen, mégis!
Hozzáteszem rendesen cigiztem, valami olyasmi lehetett mint mikor egy ex dohányos visszaszokik. Tehát úgy a harmadik doboz után szoktam rá (így visszagondolva, persze akkor ezt tagadtam).
26 vagyok, és férfi.
Azóta rengeteg szociális és anyagi problémát szült már a cigaretta. Le akarom tenni. Vigyázzon mindenki, mert ALATTOMOS SZER, és észre sem veszed hogy rászoksz! Nagyon hamar függőséget okoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!