Mit éreztétek az első szál cigi el szívása után?
Ugy ertem h kohogtetek utánna? Vagy majdnem megfulladtatok ez elso slukknal? Ki szeretnem probalani es nem akarok olyan valszokat h ne szokj ra mert karos.. Tudom h az... Nem szeretnek ra szokni... Es mennyi az esélye h befulladok tole? (Asztma) mert anyuek lancdohanyosok meg a csaldba mindenki szinte.. Es velük vagyok mikor cigiznek zárt térben es nem volt bajom...
Koszi elore is 18/l
Csak szédültem mint állat, érdekes, de kellemesen érdekes volt.
(kb. napi 4 szálat szívok, 1 éve dohányzom).
De azért asztmásként tényleg nem kéne.
Gyenge cigivel kezdtem, simán le tudtam tüdőzni, és ami a legfurább volt, hogy ízlett(valami erdeigyümölcsös volt, a márkájára nem emlékszem). Eleinte szédülni fogsz tőle a CO miatt.
Arra figyelj, hogy megeshet, hogy mégis rászoksz, én sem akartam, de az első szálat annyira élveztem, hogy azóta is függő vagyok. Voltak kísérletek a leszokásra, de már a legelső(4 nap után, a 2. doboz végén) is befuccsolt, mert egyszerűen élveztem meggyújtani, a füstöt beszívni majd kifújni. Ez azóta sem változott. Szóval csak óvatosan!
Mi kint cigizünk, nem füstölünk-bűzölünk vele odabent. Ilyen hideg időben szoktunk a kazánházba menni, ami teljesen különáll a lakásunktól.
És mit éreztél? Szédültél, köhögtél, vagy mint rutinos passzív dohányos, semmit?
Letüdőzted?
És 4 nap alatt mennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!