Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Elszívtam egy szál cigarettát!...

Elszívtam egy szál cigarettát! Ez volt az első és az utolsó, mert borzalmas volt! 1 szál árthatott a szervezeteknek? 13/l

Figyelt kérdés
Tegnap a barátaimmal 4en elszívtunk egy szál cigit. Bekem nagyon rossz volt, ez volt az első és az utolsó. Négyünk közül 2en napi egy dobozt szívnak ketten eloszor es utoljara szivtuk. Legalábbis én. Ez az egyetlen szál már nagyon megártott nekem?
2015. dec. 5. 16:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól az egy száltól nem kell aggódnod. Mert sajnos a világ nagyvárosainak járművei által kibocsátott szennyező anyagok ennél több ártalmat jelentenek és rágyújtani sem kell, elég az ott tartózkodás.
2015. dec. 5. 16:49
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Nem, egy szál semmit nem árt, ez nem mennyiség, gondolj bele annak lesz baja aki 30-40 évig szív napi 1-2 dobozzal.
2015. dec. 5. 16:50
 3/12 anonim válasza:
100%

Egy szál nem árt, de ha úgy érzed, hogy nem esik jól, inkább ne is gyújts rá többet! :)

Ilyen egyszerű!

Te helyes döntést hoztál, és ez örvendetes! ^_^

Ha a többiek rászoknak, az az ő dolguk.

17/L

2015. dec. 5. 16:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú távon nem ártott, nyugi.
2015. dec. 5. 17:07
 5/12 A kérdező kommentje:
Koszonom! Egyszer mindenki kiprobalja. En mar tul vagyok rajta.
2015. dec. 5. 17:22
 6/12 Ijj-ijj válasza:
0%

" Az első dohányzás olyan mint a csecsemőnek az első falat szilárd étel. Bár kiköpi de később nem fog tudni nélküle élni."

Félreértés ne essék nem azt mondom hogy mindenki dohányozzon mert egészségtelen és helytelen szokás, ezzel csak azt akartam mondani hogy ha másodszor rágyujtasz nem fogod rossznak találni. Amúgy mértékletesen szerintem nem okozhat gondot. Kérdés hogy kinek mi a mérték. Van akinek havi egy doboz is tüdőrákot okozott van aki 10 éves korától napi 1 dobozt szív és 90 évesen sincs baja....

2015. dec. 6. 00:29
 7/12 Ijj-ijj válasza:
(az idézet Alfred Dunhill Pipák könyvéből származik, érdekes felvetések is vannak benne pl miért dihányzik az ember)
2015. dec. 6. 00:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Igen,ártott a szervezetednek.A dohányfüst nem az emberi szervezetbe való! Nagyon jól teszed,hogy ez volt az első,és utolsó,senkire ne hallgass,aki a "napi egy szál nem árthat,nagypapám is tüdőrákban halt meg,mégsem dohányzott,a kipufogógázok sokkal ártalmasabbak stb." típusú dumákkal elbagatellizálja a dohányzás egészségromboló hatását.

Persze,most nehogy ezen az egy szálon aggódj:)

Egy volt dohányos.

2015. dec. 9. 19:43
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
Egy szál nem ártott meg, vszeg a 2/3át végig köhögted és letüdőzni is képtelen voltál. Ne csináld többet és kész. Ha tehetném én visszamennék az időbe és nyakonvágnám a 12 éves önmagam amikor rászoktam a cigire.. Szóval ne gyújts rá többet a jövőbeli önmagadért :D
2015. dec. 10. 22:38
 10/12 A kérdező kommentje:
Egy egeszet elszivtam de egyszer sem tudoztem le. Semmi extrat nem ereztem benne. Csak azt higy budos es rossz. Meg termeszetesen azt hog erre nekem nincs szuksegem.
2015. dec. 11. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!