Elszívtam egy szál cigarettát! Ez volt az első és az utolsó, mert borzalmas volt! 1 szál árthatott a szervezeteknek? 13/l
Egy szál nem árt, de ha úgy érzed, hogy nem esik jól, inkább ne is gyújts rá többet! :)
Ilyen egyszerű!
Te helyes döntést hoztál, és ez örvendetes! ^_^
Ha a többiek rászoknak, az az ő dolguk.
17/L
" Az első dohányzás olyan mint a csecsemőnek az első falat szilárd étel. Bár kiköpi de később nem fog tudni nélküle élni."
Félreértés ne essék nem azt mondom hogy mindenki dohányozzon mert egészségtelen és helytelen szokás, ezzel csak azt akartam mondani hogy ha másodszor rágyujtasz nem fogod rossznak találni. Amúgy mértékletesen szerintem nem okozhat gondot. Kérdés hogy kinek mi a mérték. Van akinek havi egy doboz is tüdőrákot okozott van aki 10 éves korától napi 1 dobozt szív és 90 évesen sincs baja....
Igen,ártott a szervezetednek.A dohányfüst nem az emberi szervezetbe való! Nagyon jól teszed,hogy ez volt az első,és utolsó,senkire ne hallgass,aki a "napi egy szál nem árthat,nagypapám is tüdőrákban halt meg,mégsem dohányzott,a kipufogógázok sokkal ártalmasabbak stb." típusú dumákkal elbagatellizálja a dohányzás egészségromboló hatását.
Persze,most nehogy ezen az egy szálon aggódj:)
Egy volt dohányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!