Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Elszívtam egy szál cigarettát!...

Elszívtam egy szál cigarettát! Ez volt az első és az utolsó, mert borzalmas volt! 1 szál árthatott a szervezeteknek? 13/l

Figyelt kérdés
Tegnap a barátaimmal 4en elszívtunk egy szál cigit. Bekem nagyon rossz volt, ez volt az első és az utolsó. Négyünk közül 2en napi egy dobozt szívnak ketten eloszor es utoljara szivtuk. Legalábbis én. Ez az egyetlen szál már nagyon megártott nekem?
2015. dec. 5. 16:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ügyes:) semmi bajod nem lesz tőle amugy
2015. dec. 12. 21:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is csak egyszer próbáltam ki, 15 évesen, és azóta sem volt a számban cigi. Most 42 vagyok, egyik volt osztálytársamat tavaly novemberben műtötték szívinfarktus után. Ő már középiskolában napi egy dobozzal szívott, soha nem bírta 10-05 percnél tovább, hogy ne gyújtson rá.

Jó, hogy eljutottál erre az elhatározásra.

2016. jan. 18. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!