Kiprobáltam a cigit, de mint ha valami nem lenne rendjen?
Figyelt kérdés
nos 15-éves vagyok,mondjuk 1napja szivtam el kb 1-és felet,azt haza jőttem és az után tiszta olyan érzésem van mint ha a legegő kevesseb lenne,amit beszivok nem tudom,hogyan magyarázam de elég rosz,meg nyáladzok is vagyis sokkal tőbb,eddig csak pasziv dohányos voltam,de éjjel is alidtudtam elaludni,mert majdnem mindig felkeltem ilyen levegőproblémára,mint ha nem jutna elég levegő a tüdőmbe vagy nem tom?és most is,,elég kicsi a tüdőm,és valaki valami megoldást tud,.vagy ez mi?ha valaki nek volt már ilyen vagy hasonlo,ha igy vagy hasonlo irja már meg kősz.2010. ápr. 29. 06:59
1/11 anonim válasza:
persze, mert kátrány került a tüdődbe, amitől csökken a tüdő térfogata, de ezt nem lehet érezni, ált csak rögtön cigi után pár percig, de ha alpból kicsi a tüdőd...
13/f napi 3-szál
2/11 anonim válasza:
Mond már meg nekem 13/f hogy ki az anyám vesz neked cigit ennyi idősen? Mer azt belelövetném a dunába úgy ahogy van! Most fejlődik ki a szervezeted ilyen koromba napi 2edzésem volt Te meg kis csicska cigizel mer menő a kis 3.14csák közt!
3/11 anonim válasza:
Attol az egy cigitol nem lehetsz rosszul szerintem.Lehet, hogy csak bekepzeled magadnak.De igaza van az elozonek, ne dohanyozzatok!!!En 24 eves vok, 17 eves korom ota cigizek, es folyamatosan probalok leszokni, de nem nagyon megy.:-(
4/11 anonim válasza:
kérlekszépen magam veszem a cigit:D
és nem azért cigizek, mert húdemenő, hanem családi háttere van...
5/11 anonim válasza:
de persze úgyse lehet 1 13 évesnek akkora baja, hogy cigizzen, mert az lehetetlen mileszkésőbb...
13/f
6/11 A kérdező kommentje:
hát elég kicsi a tüdőm,de azt mondta a biologia tanár,hogy cigitől nem lehet(1től bezzeg nem)hogy valami más van mőgőtte,lehet hogy allergia vagy 1 negro azt is mondta hogy segit,holnap ugyis veszek,hát remélem elfog mulni,vagy nem tom mert akk orvos lesz belőle,mert most is van,nem jut elég oxigén,tiszta szar---
2010. ápr. 29. 15:06
7/11 anonim válasza:
próbálj meg nagyobb levegőt venni, lehet hogy nem tudsz rendesen lélegezni
9/11 A kérdező kommentje:
hát jah,de ne nem valami jó egy dolog,nyugtatni nyugtatt de...
2010. máj. 1. 12:46
10/11 anonim válasza:
13 éves! magad veszed a cigit? ki pénzéből? azért dolgozik anyádapád, hogy tönkre tedd magad? kisp*cs. Én is cigizek, mást is tolok néha, de 13évesen? atyaisten. majd 10 év múlva okoskodjál itt.ok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!