Inkább keress más pótcselekvést, bicaj kondi futás, gitározás, játék számítógaép cs ut flatout2 bármi jó ami nem károsítja az egészségedet.
Azért hülyeség pénzt kiadni hogy később beteg legyél, a társadalombiztosítás egy idő után nem fogja a káros szenvedélyek következtében kialakult betegségek gyógyítását 100%-ban finanszírozni.
2011. aug. 12. 17:19
4/8 anonim válasza:
Én narancssárga pall mall-et kezdtem, ai akkor ízlett de később találtam egy még gyengébbet, ami sokkal finomabb is. Marlboro flavor note. Speciális szűrője van.. :)
2011. aug. 12. 20:18
5/8 anonim válasza:
nem értem, antidohányosok miért járnak ide okoskodni.. nem az volt szerintem a kérdés, hogy ki tudja jobban lebeszélni a kérdezőt..
am kék bondot vagy kék valamit ajánlanék, azok a "sztenderd" cigik :) ha túl erős, narancs pall mall, vagy szürke bond/malbi, stb..
2011. aug. 13. 01:59
6/8 anonim válasza:
barna szofi, a puhadobozos. "kezdő" dohányos vagyok de mást nemigazán szívok.
antidohányosoknak: ha cigizel meghalsz, ha nem cigizel akkor is..
2011. aug. 13. 18:30
7/8 anonim válasza:
Az utolsó mekkora igazságot mondott. Én 5 évig dohányozgattam napi max 4-5 szál volt de aztán belegondoltam hogy egy ilyen hülyeségre költsek el életem végéig x százezer vagy millió forintot? Mert én nemvagyok úgy tele hogy egy hónapban 5 ezer forint ne számítana mondjuk és már kezdtem magamon érezni hogy kőkeményen függő vagyok. Ez már a sokadik abbahagyási kísérletem de már nem érzek késztetést és anyagilag is szarul állok.
2011. aug. 13. 18:35
8/8 anonim válasza:
Ne dohányozz! Csak rontod a szervezeted. De te tudod, ha előbb megakarsz halni csak gyerünk szívj el naponta 10 dobozzal kit érdekel téged ne? NE CIGIZZZZ de ha akarsz halj meg elöbb-_-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!