Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Több mint 30 éve dohányzom,...

Több mint 30 éve dohányzom, betegségem miatt is le kéne szoknom. A tüdőgondozóban igazából nem kaptam segítséget . Minden gyógymódot kipróbáltam. Van segítség?

Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 09:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Akaraterő. Apukám gyógyszertárban kapható rágóval szokott szokott le. Ez a fejben dől el szerintem, gondolom az életed fontosabb, mint egy káros szenvedély.
2009. okt. 15. 09:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy könyvet ajánlanék. Allen Carr - Rövid úton leszokni a dohányzásról. Nekem az segített 10+ év után. Könyvként és hangoskönyvként is megveheted vagy letöltheted.
2009. okt. 15. 09:27
 3/7 anonim válasza:
Én 35 év után hagytam abba .Igaza van annak aki azt írta,hogy a fejbe kell ezt eldönteni. Nálam az volt a módszer, hogy naponta egy egy szállal kevesebbet szívtam el.
2009. okt. 15. 09:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Én 13 év után hagytam abba. Egyik napról a másikra, mindenféle segítség nélkül. Sok-sok évig próbáltam, de sosem sikerült. És tudod, mivel győztem meg magam?! Hogy büdös a kezem és a szám :-S Végül ez bejött. Már több éve nem gyújtottam rá... :D Neked is sikerül, csak találj ki valamit, hogy miért ne. Látod, a legképtelenebb, legegyszerűbb dolgok segítenek...

Kitartás! :)

2009. okt. 15. 09:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is kb. 18-34-ig nagyjából folyamatosan dohányoztam, igaz nem voltam erős bagós kb. fél-1 doboz/nap, de a szagát mindig is útáltam, főleg a ruhámon, a kezemen. A lakásban soha. Aztán lett eg új munkahelyem, ahol nem szerette a főnököm, ha dohányoznék, nem esett nehezemre, aztán itthon megint nem gyújtottam rá és így a végén azóta sem gyújtottam rá.
2009. okt. 15. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem az elektromos cigi segitett.Nézz utána a neten,s rendeld meg.
2009. okt. 16. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Tudod mit próbálj ki? Ragassz a cigis dobozodra egy betegségedet szimbolizáló képet. Mondjuk ha szívbeteg vagy egy élethű, véres szívet. Így mindig lesz ami emlékeztet arra, hogy miért ne. Biztosan ismered azt a kis hangot ami mindig azt mondja: gyújts rá, csak még 1re, nem lesz belőle baj. Na ilyenkor csak nézz rá a képre.

A másik előnye, hogy nálad lesz egy doboz cigi amit nem használhatsz, így jobban rögzül a tiltás. Mint a szobatisztaságnál. Mindig bekakilhat a kutyus, ott a szőnyeg, kaki előkészületben, még sem teszi..

2009. okt. 21. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!