Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Vizipipások segítség?

Vizipipások segítség?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha "végeztem" a pipázással mi kéne maradjon a dohányból?A meleg levegőtől "leég" (vagy hogy mondjam másképp :) ) róla a melasz és kész?

Amatör vagyok nem kell lenézni :D

2011. máj. 6. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
hát igen "leég" róla, és ilyen sötétszínű száraz izé marad vissza, de ha ilyen szénné égett sz*r az nem jó, de én ajánlanám neked a shiazo köveket, 1400 ft, és nagyon megéri, nem tud megégni, nagy füst és nagyon jó íze van, nem érzel semmien mellék ízt. csak az a baj vele h nem jó a gyári kerámiába (dohánytartóba) mert ott hamar kiszárad és 10 perc után nagyon kapar. de már veszel 1200 ft-ért nagyon jó phunnel kerámiát. remélem segíthettem
2011. máj. 6. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Kemény,száraz dohánynak kéne maradnia,esetleg még el is feketedhet!
2011. máj. 7. 16:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Valóbban kemény és száraz dohánynak kell maradnia, az az ideális ha még az alján már fekete de egy gondolatnyit még nedves, ha teljesen az alja is csontszáraz ilyenkor már elkezd termelődni kátrány is ami egyébként magábban a dohányban nincs, de ezt lehet érezni, ha van szén utánpótlás és ettől még jön füst de az íze már abszolút nem emlékeztet az eredetire, mégsem az az éget íz ami akár az elején is lehet ha megég a dohány akkor tudod hogy ott tartasz! Egyébként ha öngyullados szenet használsz(az az amelyik önygújtóval is meg lehet gyújtani és szikrázik) akkor nem valószínű hogy lesz ilyen problémád mert az átlagos méretű(nagynak is szokták nevezni, de igazából létezik ennél nagyobb is) az pont annyi ideig ég mint amennyi dohány belefér egy átlagos kerámiában, azaz kb. 1 órát!

A shiazó kövek egyébként valóbban nem rossz dolog, viszont ha amatőr vagy a témában még lebeszélnélek róla, macerás hogy megérje, kellene venned külön melasz(dohányfrissítőnek is nevezik), azt órákig vagy akár napokig beásztatni hogy újra fel tud használni a köveket mert egyszeri használatra nagyon drága de akkor ahogy az első is mondta mindenképpen kell venni egy "profibb" phunel vagy vortex kerámiát is!

2011. máj. 8. 00:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :>
2011. máj. 8. 07:02
 5/5 anonim válasza:
barnás félszáraz "trutyit" kell hogy kapj a végére, nem jó hogyha nagyon ropog, mert nem az a dohány dolga hogy szarrá égjen, hanem hogy átjárja a meleg levegő és kipárologjon belőle az aroma.
2011. júl. 23. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!