12éves vagyok és már kipróbáltam a cigit egyszer. Lehet tőle valami bajom?
Figyelt kérdés
2008. nov. 18. 14:16
2/13 anonim válasza:
Persze csak ha nem szoksz rá... :)
3/13 anonim válasza:
lehet: rászoksz és erre költöd az összes zsebpénzed ráadásul ha ez fokozódik és az már nem elég akkor lopni kezdesz, persze nem azért mert te olyan vagy, de a cigaretta utáni vágy sok mindenre képes, ugyanígy van ez az alkohollal is...
4/13 anonim válasza:
1 száltól nem, de nagyon fiatal vagy ahoz, hogy cigiz. Inkább sportolj élvezd a gondtalan "gyermekkort", ráérsz még a felnőttek káros szokásait felvenni.
5/13 anonim válasza:
Egy száltól nem, de ne próbálgasd többször, én is mire észbekaptam már rászoktam, és azóta sem bírok leszokni róla. Na meg ha a szülők megérzik rajtad, akkor lehet bajod:D
6/13 anonim válasza:
11 évesen próbáltam ki 13 vok és dohányzok azóta se tettem le.. nem tudtam egy száltol is rászoktam amikor elkezdtem letüdőzni. csak beszívtad és kifújtad vagy vettél rá levegőt? (letüdőzted)
7/13 anonim válasza:
ÚÚÚÚRISTEEEEN! Milyen világ már ez?! AZONNAL hagyd abba, vagy tönkreteszed az EGÉSZ ÉLETED!!!
A TE DÖNTÉSED, SENKI MÁSÉ!
8/13 anonim válasza:
A dohányzó ember légzőrendszerének a védekezőképessége lecsökken, mivel a légcsőben apró csillósejtek, -amelyek a szilárd szennyezőrészecskéket hivatottak a szájüreg felé továbbítani,- elpusztulnak. Ebből az következik, hogy az összes mélyre belélegzett veszélyes por(különösen az azbeszt és egyéb szilikátok-építkezések pora a veszélyes), -ami a levegőben mindenütt megtalálható kis mennyiségben- meg fog tapadni a tüdődben és daganatos elváltozásokat okozhat. A dohányfüst egyébként már magában különösen erős rákkeltő hatású.
9/13 anonim válasza:
sajnos tüdőrákot kaptál, ha ilyeneket kérdezel ez egész biztos! orvoshoz ne fordulj már késő..
10/13 anonim válasza:
igen... ha szájbabasznak kalapáccsal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!