Van egy kis robogónk, és azzal mentem egyszer az útcánkban. Nincs jogosítványom, de csak 500 métert mentem kb. Szerintetek baj hogy kipróbáltam milyen is a motorozás? 12/F
Rá ne ülj még egyszer, mert szíjjelbaxom a fejedet!
Szerető kicsi apád: Ábrahám
Ne ijedj ám meg az előzőektől!
Tény,hogy nem szabad ilyet csinálni,de mivel gyerek vagy,ezért nem lehet megtiltani,mert úgyis elkötöd megint...Ami nem is gond egészen addig,amíg vigyázol magadra.Édesmindegy,hogy két évvel később jogsival nyalsz el vagy most.De talán mégsem,mert valamivel gyengébbek még a csontjaid,talán könnyebben összetöröd magad.
Tudd,hogyha elkap a jard,akkor sokáig nem lehet még jogsid,valamint sok pénzt költhetsz arra,aminek nem látod hasznát.
Deee,én végkövetkeztetésképpen azt mondanám erre,hogy tégy,ahogy gondolod,majd meglátod,mi lesz belőle,de mindennél fontosabb,hogy vigyázz magadra.Nem kell nagyfiúzni,vagánykodni.Úgy motorozz,ahogy tudsz.Ez nagyon fontos.
Amikor elkötöttem az már vagy 2 hónapja volt, azóta nem is kívánok motorozni...
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!