Hogy jutnak hozzá a 12-13 éves gyerekek is a cigarettához?
Figyelt kérdés
Elvileg a boltok nem adhatnák ki 18 év alatt. Rendben ezt valószínűleg nem tartják be. De hogy már az általános iskolások is vehetnek, és aktívan dohányozzanak? Elképzelni nem tudom hogyan jutnak hozzá a néha doboz/nap cigarettamennyiséghez. Nem kéne ezt szigorúan, törvénnyel szabályozni? Vagy az sem érne semmit?!2010. ápr. 22. 11:18
31/33 anonim válasza:
15/f-vok Bemegyek a boltba mondom h egy doboz kék multit kérek vagy 3 este van vagy azt mondja h személyit mutassak olyankor jön a felháborodás h mi az h nem adják ki a cigit igaz h csak 17 vok de ugyan olyan pénz ez is mint egy 2 hónnappal idősebb emberé xD a másik este h szó nélkül kiadják aolyankor megköszönöm szépen h nah végre köszi :DDD az utolsó este mikor kér személyit megmutatod a diákod nevet eggyet és kiadja ez azért van mert a kamera csak azt látja h mutattam igazolványt de ha megkérdi h v-e már 18 és azt monod h igen és elkéri aszemélyid közben nemm akkor feljelnethet :D boccs a helyesírásért épp sietnem kell :D
32/33 anonim válasza:
Én anno bementem a boltba,mondtam,hogy milyet kérek,és adtak(ekkor 14 éves voltam).Az eladókat nem érdekli,hogy hány éves vagy,a lényeg,hogy vásárolj.Egyébként,mint már előttem írták,az aluljárókban adnak leginkább.
33/33 anonim válasza:
" az élsport sokkal károsabb"
Ekkora hülyeséget hogy sikerült leírni? A sport károsabb mint a cigi? Remélem senki nem vesz téged komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!