Hogy jutnak hozzá a 12-13 éves gyerekek is a cigarettához?
hát nekem az o.társam veszi :D XD 15 éves és kérdezte tőle az eladó h vagy már 18 éves elkezdi igen és elhitte...
szval..
15/L
Én 13 évesen kezdtem el cigizni,és mivel már akkor magas voltam,és idősebbnek néztem ki a koromnál,simán adtak a kisebb boltokban.Leginkább a sulimhoz közeli aluljáróban vettem,de volt,hogy a szüleimtől csórtam el.Az egyik barátnőmnek viszont a saját szülei vettek cigit,és együtt cigiztek.
20/L
A Boltok ezt nagy ívben lexarják ahogy a kocsmák is..
De ha nagyon kötözködik az eladó akkor csak annyit mondanak hogy anyám vagy apám leküldött cigiért, nameg közbe vesznek mást is..
És van sok olyan tizenéves aki már bőven kinéz 18 nak.
A Megoldás az lenne, ha a felnőttek mutatnának példát!!
Nameg nem negednék be a magyar médiába az ilyen főstösseggű lepukkant koszos afrikai zenebohócokat mint pl a 50 cent és társai.
A Nyugati suttyóságot majmolják a fiatalok, az fertőz meg mindenkit..
És ne feledjük hogy a múltrendszerben Rengetegen dohányoztak szinte mindenki, a katonaságnál még ingyen dohány is járt havonta..
Most ugyanez jön visza a mai fiatalokban!
Pl Én is azért dohányoztam pár évet mert apám egész életében bagózott még a lakásban is..
De én már 18 körül voltam amikor rászoktam, és 2 év után le is szoktam róla mert teljesen leépítette az állóképességemet nameg elég sokba is került..
megveszik a boltban, a hülye eladó meg ki is adja neki : D
" kiadom, csak dugjátok el " ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!