Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek léteznek Indigó...

Szerintetek léteznek Indigó gyerekek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 07:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem,csak viselkedés zavarosak.
2011. aug. 10. 07:55
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak kritikai érzék nélküli szülők.
2011. aug. 10. 07:58
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. aug. 10. 08:18
 4/14 homo ludensz ***** válasza:
100%
Hogy indigók e azt nem tudom indigókékben még nem láttam gyermeket pedig különböző születési dátumok után születettekre mondják. Az viszont tény hogy a gyermekek magasabbak mint a szüleik az észjárásuk is gyorsabb,fogékonyabbak, hamarabb válnak felnőtté és az igényeik is magasabbak. A nevelési tanácsadóknak mint intézményeknek bőven jut belőlük. Azt hiszem a mai család modell és az oktatási intézmények módszerei által kitermelt tömegével megjelenő deviáns gyerkőcöknek valami nevet kellett találni. Ök az indigók mégis jobban hangzik hogy a tanár képzetlen a "túl eszes" gyermekhez képest.
2011. aug. 10. 08:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Amit régen fogyatékosnak, kezelhetetlennek, figyelemhiányosnak, stb. hívtak, arra kitaláltak újabban ilyen neveket, és akkor a szülő még büszke is, ahelyett, hogy megfelelő nevelést, oktatást biztosítana a gyerekének és elfogadné, hogy speciális szükségletei vannak.

Szerintem nem léteznek, legalábbis nem valami túlvilági csodát kell az ilyen gyerekek mögé képzelni.

2011. aug. 10. 12:01
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem vannak kétségeim.

A femina.hu szerint: „Az óvodában, iskolában problémásnak számítanak - nemritkán látszólag mindenféle racionális ok nélkül dühbe gurulnak, esetleg magukba fordulnak, és hajlamosak a lázadásra is. Sokan közülük hiperaktivitással, koncentrációs zavarokkal, illetve diszlexiával, diszgráfiával, diszkalkuliával küzdenek. […] Egyes ezoterikus iskolák szerint azért születtek a Földre, hogy a magukkal hozott bölcsesség és jóság birtokában az elkövetkező évtizedekben segítsék az emberiséget visszatalálni a helyes útra.”

Hát ez nevetséges. Aki ostoba és agresszív az valójában a bölcsesség és a jóság elhozója?

2011. aug. 10. 12:53
 7/14 anonim válasza:
Nem tudom, de jól jönne egy olyan, a szöveg a befizetőszámlákon nem mindig üt át a papíron.
2011. aug. 15. 14:18
 8/14 knifemaster válasza:
0%
Ha isten létezik sokak szerint,akkor ők miért is nem létezhetnek?
2011. aug. 15. 17:51
 9/14 homo ludensz ***** válasza:
Isten /nagy kezdőbetűvel/ léte és az indigógyerekek kérdése kb. olyan két kategória összemosása mint az univerzum léte annak szerkezeti felépítése és egy falusi budi. Azon ülve is látni a tökindát kinézve a lukon és azt mondani hogy lám ez a kézzel tapintható világ.
2011. aug. 15. 19:50
 10/14 anonim ***** válasza:
21%

08-10 12:53-nak:

Minden, amit az esotéria mond, hülyeség.

Azonkívül minden esotérikus terület Istenellenes, mert a démoni eröket szolgálja. Az esotéria az ördög Eldorádója!

2011. aug. 16. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!