Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek léteznek Indigó...

Szerintetek léteznek Indigó gyerekek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 07:43
1 2
 11/14 homo ludensz ***** válasza:
Szerintem az ezotéria ha arra irányul hogy a rászoruló embertársaink életét megkönnyítse akkor nem ütközik Jézus tanításaival. Akkor igen ha "gyógyítás címén az utolsó ingét is lehúzod ellenszolgáltatásként. Az sátán eldorádója ott van amikor pénzt csúsztatsz az orvos kezébe hogy előnyben részesülj. Vagy amikor nevelőként állítod hogy a deviáns gyermek nem formálható mert indigó gyermek.
2011. aug. 17. 11:14
 12/14 anonim ***** válasza:
58%

16:26-nak.

Az ezotéria, nem esotéria. Az pedig, hogy ez az Ördög Eldorádója, az egy nagy marhaság...

2011. szept. 10. 00:15
 13/14 anonim ***** válasza:
énolyannak képzelem az 'indigót', mint a Gyilkos elmékben Spencer Reid
2011. szept. 14. 02:03
 14/14 anonim ***** válasza:
44%

ha jobban belegondolok...szerintem én is indigó vagyok :D

11-15 koromban folyton azzal piszkáltak (felnőttek), hogy túl komoly vagyok, nem értettek meg, korosztályombeliek se nagyon, felnőttek se. Igen NevTanácsadós történet is megvolt, rossz családi minták, na igen. Antiszoc. voltam, ja meg az is vagyok. Állatvédő, bolygómentő és minden téren alternatív gondolkodás jellemző rám. 13 évesen fülbevaló helyett tűket raktam a fülembe. Nézőpont kérdése, de fogyatékos nem vagyok, csak mentálisan instabil, züllött sem, csak drogot és alkoholt fogyasztok, értelmes emberek társaságát keresem és most megyek és alsom :D

2011. szept. 14. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!