Nagyon gyorsan szeretnék leszokni a cigizésről. Hol kezdjem? 19/f
A cigiről nem nehéz leszokni. Ha egyik napról a másikra leteszed, 3 napig fogsz összvissz elvonási tünetektől szenvedni, aztán vége. Utána is meg-meg fogod kívánni, de az már simán kezelhető, csak el kell hessegetni a gondolatot.
Olvasd el Allen Carr könyvét a leszokásról. Több millió embernek segített, nálad sokkal súlyosabb eseteknek is (ő maga is 30 évig volt láncdohányos, végül tüdőrákban is halt meg, hiába szokott le).
leggyorsabb az, ha azt mondod, hogy holnaptól nem szívok.
ki kell dobni minden cigit azonnal.
ki kell dobni minden olyan dolgot a lakásból, ami a cigivel kapcsolatos (pl hamutartó, öngyújtó, szipka, stb).
ami cigiszagú ruha, mind a mosógépbe azonnal.
a sima rágó segít, elfoglalja a szádat (én nikotinosat nem használtam)
ne találkozz egy pár hétig bagós haverokkal.
tedd el a pénzt magadnak, amit cigire költenél és vegyél belőle valami klasz dolgot magadnak.
nekem így sikerült 10 év 1 doboz/nap után leszoknom, most már negyedik éve, hogy egy szálat sem szívtam. első év után a barátnőmmel (aki ugyanúgy, kb ugyanannyit szívott, mint én) a pénzből, amit így spóroltunk, Balira mentünk 2 hétre. szerintem megérte! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!