Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Sos! Mi a leggyorsabb módja,...

Sos! Mi a leggyorsabb módja, hogy leszokjak a cigizésről? 18/F

Figyelt kérdés
1,5 éve kezdtem, nem az, hogy egésznap, hanem egy nap max 2x rágyújtok. Barátnőm mondta, hogy amíg nem viszem túlzásba, addig nem zavarja, de ennek ellenére szeretném abbahagyni. Még egyik haverom miatt kezdtem el, most már azóta bánom. Meg értelmesebb dolgokra is költhetném a pénzem, ami nem ront az egészségemen.
2016. júl. 16. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Szép fokozatosan, egyre csökkenteni, mondjuk egy hónapon belül eljutsz arra hogy már csak napi 1x, aztán már csak 2 naponta 1, és így tovább. Szar lesz, de még sokkal rosszabb ha egyik pillanatról a másikra teljesen abbahagyod. Van nikotin tapasz is, és E-cigi is, azok is segíthetnek.
2016. júl. 16. 12:29
 2/5 anonim ***** válasza:
hát én 13-14 évesen kezdtem 8. osztályban és eljutottam napi egy dobozig, bulikor 3 dobozzal is elszívtamés nálunk nem cigizik senki és tiszta büdösek voltak a ruháim, a kezem, a szám és engem is zavart már és fogtam magam és megfogadtam, többet nem gyújtok rá. első két hét nagyon rossz volt, minden bajom volt, nem találtam a helyem, de túl vagyok rajta. Igaz, bármikor rá tudnék gyújtani most is, néha néha elszívok egy szálat, idén 4 szálat szívtam összesen. elhatrozás és akaraterő kérdése minden
2016. júl. 16. 12:29
 3/5 anonim válasza:

Hülyén fog hangzani, de:

Cigizz, napi 2×, és közben kérj meg valakit hogy csipkedjen, vagy üssön. Az agyad a cigizés érzéséhez fogja kötni a rossz információkat, így tudat alatt megutálod a cigit, mert mindig ha szívod az rossz neked. Így egy idő után elmegy tőle a kedved.

2016. júl. 16. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha egyből nem tudod letenni akkor fokozatosan csökkentsd.
2016. júl. 16. 15:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Keress valami mast, amit cigizes helyett tudsz csinalni. Van baratnod, mondjuk lehetne szex. Akar ragozhatsz is, vagy szotyizz akarmit. De vannak nyugtato hatasu tablettak is (nem nyugtatok). Nem tudom az okat annak amiert cigizel, igy nem tudom melyik lenne az idealis, amit csinalhatnal. En ritka cigis vagyok. Heti 2-szer gyujtok ra. Ha napi 2 szal, akkor meg nem olyan eros a fuggoseged, ha egyaltalan van. HA csak azert csinalod, mert unatkozol vagy, mert reggel maskepp nem tudsz felkelni, akkor inkabb kavezz.
2016. júl. 17. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!