Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Leszokás után mennyi ideig...

Leszokás után mennyi ideig volt még cigi-hiányod?

Figyelt kérdés

oké, nem pontos a megfogalmazás.. jómagam nem a nikotinra függtem, inkább a cselekvésre. buszra várás, séta, barátnős beszélgetés közben imádtam cigizni, illetve reggel is az első dolog volt a kávé-cigi, ha unatkoztam, rágyújtottam. :D

már jövő hónapban lesz 1.5 éve, hogy leszoktam, és néha elönt az ilyen helyzetekben a pangás. nem vészes, csak pl. mikor buszra várok eszembe jut, hogy de jó lenne rágyújtani, ilyesmik. de azért 1.5 év már elég sok idő ahhoz, hogy ne legyenek ilyen pangásaim, nem? kinek mi a tapasztalata?

amúgy 6 évig cigiztem azelőtt, napi 1 doboz általában megvolt. :D

2016. júl. 15. 18:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem 3 év volt a leghosszabb, amire leszoktam. És akkor is hiányzott :(
2016. júl. 15. 18:44
 2/2 anonim válasza:
100%
Én 10 és fél éve leszoktam, elötte kb 10 évet cigiztem, de még most is szívesen rágyújtanék.
2016. júl. 16. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!