Dohányzás után pár percig légszomj, miért?
Figyelt kérdés
Amikor rágyújtok onnantól elkezdődik egy légszomj és kb. a cigaretta után 5-10 percig tart majd elmúlik, néha azt érzem mintha lenne is a torkomban valami. 1,5 éve dohányzom és napi 10 szálat szívok.(van amikor sokkal kevesebbet)2016. júl. 7. 20:37
1/10 A kérdező kommentje:
Valamint olyan mint ha állandóan büfögnöm kellene tőle
2016. júl. 7. 20:40
2/10 anonim válasza:
Akkor egyáltalán mi örömödet leled benn mégis?
3/10 A kérdező kommentje:
igazából a leszokáson vagyok, egyszer már próbáltam, akkor nem sikerült, de most megint megpróbálom. De azért érdekelne, hogy ez miért is lehet.
2016. júl. 7. 20:55
4/10 anonim válasza:
Szervezetednek elege van belőle.
5/10 anonim válasza:
A böfögés nem a cigitöl van,hanem a sörtöl,Tesó-)
6/10 A kérdező kommentje:
Nem iszok alkoholosat:D
2016. júl. 7. 21:08
7/10 A kérdező kommentje:
mármint antialkoholista vagyok:DD
2016. júl. 7. 21:08
9/10 A kérdező kommentje:
17F
2016. júl. 7. 21:39
10/10 anonim válasza:
Érdekes, nekem is ilyen érzésem volt, amíg dohányoztam, cigi után mindig böfögnöm kellett, de csak akkor, ha ittam valamit előtte, közben vagy utána (nem alkoholosat meg szénsavasat). Nem tudom, mitől lehet. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!