Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehetséges hogy az elektromos...

Just a rocker kérdése:

Lehetséges hogy az elektromos cigitől megfájdul a fejem?

Figyelt kérdés
10mililiter nikotinos likvid elfogyott két nap alatt, 6mg/ml nikotin tartalommal. Napi 10szer szívogatom kb negyed óráig, tehát elég sokat. Sok szabad időm van nyári szünet miatt. Ha sulizom napi egy doboz cigaretta is elfogyik simán. Sikerült az analóg dohányzásról leszoknom, jobban is tetszik az elektromos a pára hömpölygése miatt, de úgy érzem ettől fáj a fejem. Talán magas vérnyomás alakul ki? :(

2016. júl. 14. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Én nikotinmentes folyadékkal szívtam, de nekem is fájt tőle a fejem, úgyhogy se hagyományos cigi, se elektromos.

Mind a kettő kikészít. :D :\

2016. júl. 14. 17:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet elege lett a szervezetednek.
2016. júl. 14. 19:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Azthittem nem lesz tőle bajom de ezek szerint telhetetlen vagyok mindent mértékkel kellene..
2016. júl. 14. 21:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Ennyi nikotin valóban fejfájdító bárkinek már, de lehet az is, hogy a PG-re vagy érzékeny. Próbáld ki nagyobb VG aránnyal készíteni / vagy eleve olyat venni, az íze ugyan tompább lesz, de nagyobb gőzt produkál majd, és lehet megoldódik a gondod tőle. Ha nem, akkor csökkentsd a nikotint 4-re, ezt boltival úgy tudod megtenni, hogy nikotinmentessel hígítod a nikotinost, ha te készíted a liquided akkor pedig gondolom egyértelmű a teendő.
2016. júl. 14. 21:38
 5/5 anonim válasza:
A fej fájás oka az azért van , mert a szervezeted hozzá szokott a gőzhőz és 3 orat fajt nekem a fejem de utana semmi.
2016. aug. 1. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!