A 16 éves dohányosok hogyan szereznek cigit?
Figyelt kérdés
Üdv. Először is leszögezném hogy antodohányosok válaszai nem érdekelnek.
16 éves vagyok, és igen, néha cigizek. Tudom, hogyha itt gyakorin valaki ilyet ír az egy idióta, szánalmas, stb. De hagyjuk.
Tehát leginkább a 13-16 évesekhez szól a kérdésem, hogy tudtok cigit szerezni? Dohányboltba kiadják, van ismerős? Vagy van a másik: megkérsz valakit hogy bemenjen módszer. Az nem ciki szerintetek? Vagy milyen modszereket tudtok?
Köszi előre is a válaszokat!:)
16/f
2016. jan. 13. 23:09
12/12 anonim válasza:
Tudom hogy régi kérdés de ha valakit érdekel akkor én elmondtam a szüleimnek hogy mi a helyzet. 2 éve dohányzok és kb 1 éve engedik. Szóval ez mind csak az őszinteség. (Hozza teszem iszonyat szigorúak a szüleim.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!