Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A 16 éves dohányosok hogyan...

A 16 éves dohányosok hogyan szereznek cigit?

Figyelt kérdés

Üdv. Először is leszögezném hogy antodohányosok válaszai nem érdekelnek.

16 éves vagyok, és igen, néha cigizek. Tudom, hogyha itt gyakorin valaki ilyet ír az egy idióta, szánalmas, stb. De hagyjuk.

Tehát leginkább a 13-16 évesekhez szól a kérdésem, hogy tudtok cigit szerezni? Dohányboltba kiadják, van ismerős? Vagy van a másik: megkérsz valakit hogy bemenjen módszer. Az nem ciki szerintetek? Vagy milyen modszereket tudtok?

Köszi előre is a válaszokat!:)

16/f

2016. jan. 13. 23:09
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Szinte minden 2. dohanyboltban kiadják a cigit, van egy eladó akivel már szinte Jóba lettem, néha beszélgetek vele meg még cigit is ajánl hogy milyet vegyek.. Szóval Ja , simán kiadják ha idősebbnek tűnsz kicsit és magabiztos vagy :D 15/F
2016. jan. 13. 23:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én voltam 16, akkor nálunk szinte mindenhol kiadták kb. mindenkinek, szóval ilyesmivel nekem nem volt problémám.

Szerintem próba szerencse, nem veszítesz azzal semmit, ha megpróbálod, hogy kiadják-e valahol a cigit. Ha igen, akkor visszajársz oda rendszeresen, ha nem, akkor meg legalább megpróbáltad.

Sokan vetetnek idősebb haverral, testvérrel, ritkábban szülővel is cigit.

Ha megkérsz egy egyetemistát, hogy vegyen neked cigit, az nagy eséllyel nem "ciki", de nagyon időseknél ne próbálkozz, mert bukta lesz. Maximum, ha nagyon lazának tűnnek.

Más módszer szerintem nincs, esetleg csempészcigi.

2016. jan. 13. 23:21
 3/12 anonim válasza:
87%

Én extra antidohányos vagyok, de azért válaszolok.

Ha nem nézel ki még 18-nak, de még koránt sem, akkor megkérsz valakit, hogy vegyen neked.

Jobb esetben nem naponta, hanem heti 1 alkalommal, veszel többet.

Nem ciki.

Ha tőlem kérnéd akkor csak mosolyognék, de bemennék venni neked cigit.

A Te döntésed. Ennyi.

2016. jan. 13. 23:31
 4/12 anonim ***** válasza:
81%

Ha nem nézel ki 18nak vegyél fel napszemüveget

A másik h én úgy szokta hogy határozottan be megyek jónapot kívánok v flegman helló.. Annyira jóba lettem trafikossal h minden reggel dumálunk mindenről fel életét elmeselte xd viszont ha nem hozza megyek és kérik igazolványt azt szoktam mondani h kocsival vagyok csak gyorsan kiugrottam v azt h jogsi jó lesz?:D

Utólag:11eves korom óta cigizek:)

17/L

2016. jan. 13. 23:36
 5/12 anonim válasza:
100%
16/f, simán kiadják dohányboltba, bárhova mentem eddig be. nem kell flegmázni meg semmi, elég nem izgulni a dolgon
2016. jan. 15. 19:33
 6/12 anonim válasza:
én sokszor szólítottam le járókelőt hogy menjen be nekem cigiért mikor még nem töltöttem be a 18-at , szerintem nem para , valószínűleg úgysem találkozol vele többet :D
2016. jan. 17. 21:14
 7/12 anonim válasza:
74%
Én falusi lány vagyok már "város" de falu volt..ukránok már 10 éveseknek kiadják itt elég jó fejek..tudod csak a pénz a fontos és jobban jársz ha nem dohányboltba veszel.. bár lehet nincs benne annyi káros anyag de azt kétlem 15/L vagyok néha cigizek de dohányboltba még nem jártam egyszer kérdezték a korom és nem engedtek be kisváros ez ismer mindenkit szóval jobban jársz ha ukrántól veszed bár attól függ hol laksz..
2016. jan. 18. 10:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát majdnem esélyes, hogy a kérdező Ukrajnában lakik...

Nyilván akkor említette volna.

2016. jan. 18. 14:49
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
utolsó: budapesten is lehet ám ukrán cigit venni ;)
2016. jan. 18. 20:05
 10/12 szamo77db ***** válasza:
26%
Kérdező, engem meg te nem érdekelsz! Szívjad csak, hadd kerülj minél hamarabb a makkosba!
2016. jan. 25. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!