Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Rá lehet szokni a vizipipázásra?

Rá lehet szokni a vizipipázásra?

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 00:40
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
2010. márc. 28. 06:54
 62/67 anonim válasza:
1ik ismerősöm 2 évig vízipipázott aztán megunta és többet nem csinálta..
2010. ápr. 15. 19:28
 63/67 anonim ***** válasza:
Én 3 évig cigiztem és rohadtul nem érdekelt utána. Akkor a cigire sem lehet rászokni? Nikotin mindkettőben van, sőt a vizipipában több. Ennyi.
2010. ápr. 15. 20:49
 64/67 anonim válasza:
asszem 3.-dik válaszoló aki egyben az elsőt-is írta hogy 10szer károsabb a vp.-mint a cigi meg hogy több benne sokkal a nikotin ! erre ezt tudom mondani : Hát te "bolond" vagy ember ! És tudod mért ? azért mert sírsz a 0,5 % nikotin miatt amikor minden dohányos olyan cigarettát szív ami minimum 0,7% de barátaim pl. 11,0%_os Diarumot szívnak ! Másodszor ha már annyira rávagy állva a dobozra akkor azt is olvasd hogy : tar : 0% ! magyarul : nincs benne kátrány , vagy is egyáltalán nem káros mivel a kátrány rontja el a tüdődet nem a nikotin ! Mellesleg a nikotin is csak a vérnyomásodat játsza (ájulás,megbetegedések) de az a 0,5% amég végig megy a vizipipán csak egy nagy semmi lesz ! Magyarul a vizipipa is káros de ne mondjál már olyan baromságokat hogy 10-szer keményebb mint a cigi , mikor nem is értessz hozzá ! Ja és ezt csak úgy logikusan gondolkodjatok már : ugyebár naponta hallunk arrol hogy meghalnak dohányos emberek rákba,stb de vizipipázós emberekről még egyáltalán nem hallottunk ! Szóval akkor azt már tudjuk hogy : nem halálos ! Tehát egyáltalán nem rosszabb a cigarettnál ! ENNYI !
2010. aug. 17. 16:43
 65/67 anonim válasza:
0%
Megint én vagyok ! Jah és még annyi 5.-dik hsz.-nek hogy már bocs de hallod te : hogy a picsbe nem tüdőzöd le a vizipipát amikor az egyből tüdőre megy ? Tehát te is csak egy újjabb Hanta-boy vagy aki gondolom még életébe nem vizipipázott de ha még is akkor egyáltalán nem ért hozzá meg a cigaretához sem mivel éppen hogy a hideg füst jobb mint a cigaretta meleg füstje ugyan is a meleg füstbe jönnek a rákkeltő anyagok a vizipipánál ezek lerakódnak a vízbe és a csőbe !HA nem hiszed akkor nyugodtan próbáld ki ! vizipipázás után szedd szét a csőt és látod hogy benne vannak a cuccok amik lerakodtak és a vízben is ! Melleseleg gondolom senki nem tudja de a vizipipa egyetlen dolgot egyetlen egyet okozhat csak : daganatot de ez még 1-embernél se volt pedig van vagy világszerte több milliárd vizipipás ember többekközött én is lassan 5-éve hogy vizipipázok és emmi bajom pedig rendszeresen járok orvoshoz meg ékg-re mert sportolok és ezért muszáj és semmi bajom !!!!!!!!!!!!!
2010. aug. 17. 16:58
 66/67 anonim ***** válasza:
Hogy megy rögtön tüdőre te nagyon nagy fa@z? Ugyan úgy lehet szívni mint a cigit...qrvára nem kell letüdőzni. Mellesleg azt honnan a g.eciből tudod, hogy senkinél nem okozott még rákot? Kib@szott hülye vagy a 12éveddel...
2010. aug. 17. 19:22
 67/67 TheHighChris válasza:

Emberek

Ha ennyire vitatkoztok ezen a dolgon akkor figyeljétek azt a csodaszert ami teljesen ártalmatlan

Ásványi kövek

Tudom nem olyan élmény mint a dohány de az ízt ugyanúgy lehet élvezni és semmi káros dolog nincs benne

Szerintem ezzel a téma lezárva :D

Amúgy lehet kicsit elkéstem a válasszal de hátha még figyeli valaki

2017. nov. 20. 23:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!