Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Rá lehet szokni a vizipipázásra?

Rá lehet szokni a vizipipázásra?

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 00:40
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
0%

Jajj istenem.. :DD

Na jó én látod megmondtam már elején! :d

Idézem neked: "Én nem bizonyítgatok inkább neked semmit, mert szerintem úgyse fognád fel. "

Na további szép napot, rtl-es okoska :)))))

2010. márc. 25. 18:18
 32/67 anonim ***** válasza:
Mert nem tudsz mivel bizonygatni. Hiába vagdalózól ezzel az rtl-es dologgal, mást nem tudsz felhozni és ez elég ciki. Komolytalan vagy, majd kinövöd reméljük.
2010. márc. 25. 18:19
 33/67 anonim ***** válasza:
0%

Te meg az rtl-nek hittél. Na, ki a "ciki"?:D

De mondtam, nyugodtan menj el oda. Majd felvilágosítják az elvakult kis agyacskádat :))

Különben igen, biztos 17 éves kis éretlen liba vagyok. persze aham :) Tudod a korral is elég "ciki" jönni. Pláne, hogy azt sem tudod hogy ki vagyok... :DDD

2010. márc. 25. 18:20
 34/67 anonim válasza:
Teljesen igaza van az "rtl-es" emberkének. Látszik abból ahogy írsz, hogy 20 sem vagy. És tényleg károsabb a vizipipa. Meg ez a kamu, hogy a nagybátyám..:D Ahhan..csak nem tudod megmondani a nevét..elég szánalmas próbálkozás. De Dr. Csiszár Krisztinát a Szent Imre kórházban nyugodtan megkeresheted, ő egy létező orvos, nem a gimis agyadból pattant ki. Szánalmas vagy!
2010. márc. 25. 18:25
 35/67 anonim ***** válasza:
0%

Hm ez itt a másik acc-od :)))

Érdekes, hogy "rajtatok" kívül kb mindenki egyetért velem más kérdéseknél is!

Háhá :) Nyomik :)

2010. márc. 25. 18:26
 36/67 anonim ***** válasza:
0%

Neked szerintem üldözési mániád van. Egyébként ez a hozzászólás is az enyém nem? 03-21 02:32

Még annyit sem tudsz bebizonyítani, hogy létezik a nagybátyád te komoly és tájékozott nagylány.

2010. márc. 25. 18:28
 37/67 anonim ***** válasza:
te vagy a nyomi. MINDENKI TUDJA, H URBAN LEGENDA EZ A BAROMSÁG, H A VIZIPIPA SOKKAL KÁROSABB MINT A CIGI, csak te nem tudod felfogni. mért nem lehet bevallanai h tévedtél és nem bizonygatni a hülyeséged? olyan gyerekes vagy
2010. márc. 25. 18:29
 38/67 anonim ***** válasza:
Mert nem tévedtem. Azt mondtad hiszel az orvosoknak. Kaptál egy telefonszámot és két orvos nevet akik nem a te nyomorodat fogják igazolni. Te miért nem tudsz semmit felhozni az álláspontod mellett?
2010. márc. 25. 18:30
 39/67 anonim ***** válasza:
google a barátod, keress érveket ellenérveket ha annyira ráérsz, engem már nem érdekel, h meggyőzzelek az igazságról, azt gondolsz amit akarsz, te bajod, nem az enyém
2010. márc. 25. 18:33
 40/67 anonim válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 18:30

Szerintem hagyd a kislányt csak vagdalózik semmi érve nincs:D Aki hülye haljon meg, képtelen felfogni hogy nem ő a legokosabb ember a világon:) Aki ránéz majd a kérdésre úgysem neki hisz mert nincs mi alátámassza, de aki megkérdezi valamelyik dokit az tudja, h mekkora idióta ez a csaj...ennyiii

2010. márc. 25. 18:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!