Le lehet szokni a cigarettáról, ha egyik napról a másikra áttérsz a vízipipázásra?
Én úgy szoktam le hogy egyik napról a másikra áttértem a semmire :D letettem és kész.
máshogy nem is lehet
van pár ismerősöm aki leszokott, 1-3 doboz napi cigarettáról, mindegyik csak úgy, ahogy az előző mondta.
Szóval 2 választás van:
vagy dohányzol, vagy nem :)
olyan nincs, hogy kicsit dohányzom, vagy hogy vizipipázom helyette. Azt max egy hétig bírod, aztán megint kell a cigi :) Ugyanezért nem jó a nikotintapasz sem, meg van ilyen párát fújó műanyag cigi, az se jó semmire.
Úgy nem szoksz le.
Aki leszokott, az így: pl.
Egyik ismerősöm a rágógumira szokott rá.
Másik diót tört mikor ideges volt, meg ha a barátja rágyújtott, odarohant szagolni a füstjét.
Harmadik rászokott a szotyira.
Aztán lehet, hogy egy év mulva ők is visszaszoknak, de most még tartják magukat :)
Első 2 hét a rosz, aztán már nem hiányzik, csak a tudat, hogy. Soha többet nem gyújthatok rá.
Ugyanis ha rágyújtasz, akkor baxhatod az egészet, elcsábulsz megint.
mi egészségtelen van abban hogy egyik napról a másikra szoksz le? :D te jó éj ilyen embereket. még ha a drogra mondanám meg is értem, de ez csak cigaretta..
vagy leteszed, vagy nem.. nekem sikerült.. utána még álmodtam róla több hónapig, de mára már 3/4 éve "tiszta" vagyok és megérte!
5 napja semmi....:D
előtte napi 3-4-5 szál, vagy több. rég volt ilyen, hogy eddig kibírjam!
20/f
Ügyesek vagytok!
Én meg nemtok leszokni, mert mindig veszek cigit :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!