Rá lehet szokni a vizipipázásra?
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 00:40
21/67 anonim válasza:
Egyébként a számot nyugodtan felhívhatod, nekik nem fizetnek.
22/67 anonim válasza:
Ez szerintem egyáltalán nem fontos :))) Kérdezz meg személyesen bárkit erről a cigi vs vízipipa dologról. Azt fogod hallani, amire nem számítasz! :)) Jaj még mindig a nevetek az rtl-es dolgon :DD
23/67 anonim válasza:
Jaj de naiv vagy, hogy ilyeneket elhiszel :DDD Komolyan megéri feljárni erre az oldalra :D
Hát tudod én jobban hiszek orvosnak ;) Mint a lefizetett rtl-es senkiknek :D
24/67 anonim válasza:
Miért nem fontos? Jaaa mert hogy kamuzol, értem. Egyébként nem a tévében hallottam erről először, hanem egy drog elterelési előadáson.
25/67 anonim válasza:
Gratulálok szuper :D
Én orvosnak még mindig jobban hiszek. Szerintem te meg csak most találtad ki ezt a drog előadást :D ne haragudj, de aki rtl-nek hisz.. :D
Különben csak hogy boldog legyél: a nagybácsim a gyulai tüdőkórházban dolgozik. Örömmel megmondtam, most, hogy tudom, hogy ez kellett a boldogságodhoz. :D
26/67 anonim válasza:
És mi a neve? Csak mert akkor én is megkérdezném. Az enyém nem kamu.
27/67 anonim válasza:
Elmész oda, és szépen érdeklődsz az orvosok iránt ;) Akit ajánlanak, ő az ;) De hogy én a nevét nem mondom meg neked, az 100% :D Ki tudja, milyen ember vagy te.. Aki rtl-nek hisz.. :DDDDDDDD
28/67 anonim válasza:
Mert kamuzol azért. Ilyen egyszerű. Ha odamennék ugyanúgy megtudnám a nevét ergo semmi logika nincs abban amit mondasz. Körülbelül 17éves lehetsz és magadtól szedted, hogy a cigi károsabb mint a vizipipa.
30/67 anonim válasza:
Íme egy orvos írása, te úgyis azoknak hiszel és ezzel nincs is gond, csak olyannal beszélj aki létezik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!