Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Rá lehet szokni a vizipipázásra?

Rá lehet szokni a vizipipázásra?

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 00:40
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
10%
Rá. Egyébként sok dohányos így próbál leszokni a cigiről, hogy helyette vizipipázik. Tévhit, hogy a víz megszűri a dohányt. Tízszer károsabb a vizipipa, mint a cigi. És nézd meg mennyi nikotin van egy ilyen kis gyümölcs dohányban. Több mint a cigikben. Én is szoktam néha haverokkal mert hangulatos, de nem viszem túlzásba. Nézz nyugodtan utána, nem kamu.
2010. márc. 21. 00:59
 2/67 anonim ***** válasza:
73%

00:59 te is nézz egy kicsit utána, vagy leglaább olvasd el a dobozát az aromának, mert rájössz, h szinte nincs is benne nikotin, nehogy több mint a cigiben. És igenis a víz megszűri, szerinted hogy működik a pipa? kicsit gondolkozz már. ez nem olyan mint a cigi, h magát rágcsálod meg a szádba veszed. ebben nincs kátrány meg semmi.

Amúgy a kérdésre válaszolva, magára a pipára nem szoksz rá, mert nincs benne se nikotin se semmi káros, csak magára a hangulatára tudsz rászokni, mert az nagyon jó:)

2010. márc. 21. 01:17
 3/67 anonim ***** válasza:
16%

Oké, akkor olvasnám, hogy az Egyiptomból hozott gyümölcs dohány dobozán a következő szerepel: Nicotine: 0,5%

Épp ez az te okos, hogy semmi nem szűri meg. Hol nézzek utána? A hülye képzőben ahova jártál? Fogadjunk kis tizen éves idióta vagy.

[link]

[link]

Ha ezen kívül szeretnél még bizonyítékot, kedves kérdező, akkor írj privát üzenetet és megadom az unokatestvérem telefonszámát aki szenvedély betegségekkel foglalkozik 8 éve (drog, alkohol, dohányzás) és kézséggel elmeséli, hogy valóban nem szűri meg a víz és van benne nikotin.

2010. márc. 21. 01:59
 4/67 anonim ***** válasza:

1. a dobozon nem 0,5% van, jobb ha tőlem tudod,

2. de, megszűri, akármit mond bármelyik rokonod

3. ne az internetes cikkekből okosodj, mert baromáság az összes, azis amit linkeltél.

2010. márc. 21. 02:09
 5/67 anonim ***** válasza:
0%
Annak a válaszolónak van igaza,aki azt írta,hogy sok nikotin van benne, és a víz nem szűri meg. A víz nem a szűrés miatt van, hanem mert lehűti a füstöt, a káros anyagokat csak nagyon kis mértékben szűri ki. A hideg füst pedig még ártalmasabb,ha lehet. Én a vízipipa füstjét nem tüdőzöm le , bőven elég az a nikotin, ami a garatomon átengedett füstből az arcüregemben felszívódik. Egy átlagos vízipipa-dohány bizony nagyon ütős, még nekem is, aki amúgy sokat cigarettázom.
2010. márc. 21. 02:32
 6/67 anonim ***** válasza:
92%
Hát hülyékkel nehéz vitatkozni:) Remélem a kérdezőnek van esze legalább.
2010. márc. 21. 02:38
 7/67 anonim ***** válasza:
74%
Igen, rá lehet szokni, mivel ez is "rituálé". Minden ilyesfajta rituáléra rá lehet szokni, ilyen többek közt a reggeli kávéra, délutáni teára, illetve a cigarettázásra is, hiszen amíg elszív valaki egy cigit, kiszakad a problémáiból, munkájából, és van egy pár perce, ugyanez vonatkozik a többire.
2010. márc. 21. 03:13
 8/67 anonim ***** válasza:
52%

Különben ciginél se a nikotin a káros, hanem a kátrány.

ha már ennyire okosnak hiszi magát mindenki...

2010. márc. 21. 14:05
 9/67 anonim ***** válasza:
33%
Azt kérdezte rá lehet-e szokni. Nem a kátrány miatt szoksz rá, hanem a nikotin miatt. Mellesleg nem csak a kátrány az egészségtelen, mert a víz lehülése miatt csomó káros anyag keletkezik. Aki szerint nem egészségtelen a vizipipa, az keressen utána, akár szakembereknél is és ne az arab vizipipa árusnak nyalja be minden szavát. Ezért lesz a sok tini terhes is meg drogos is, mert a sok légből kapott szart szent írásként könyvelik el, aztán csodálkoznak, hogy nem úgy van.
2010. márc. 21. 14:14
 10/67 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen nem lehet, én 3 éve cigizek és két év pipázok utóbbi egy évben majdnem minden nap. De ebből kihagyok 2-3 napot és egyáltalán nem hiányzik. Cigi nélkül viszont pipa mellett se birok ki, 2 nap kihagyást. Egyáltalán nem erős a füstje.
2010. márc. 24. 21:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!