Rá. Egyébként sok dohányos így próbál leszokni a cigiről, hogy helyette vizipipázik. Tévhit, hogy a víz megszűri a dohányt. Tízszer károsabb a vizipipa, mint a cigi. És nézd meg mennyi nikotin van egy ilyen kis gyümölcs dohányban. Több mint a cigikben. Én is szoktam néha haverokkal mert hangulatos, de nem viszem túlzásba. Nézz nyugodtan utána, nem kamu.
2010. márc. 21. 00:59
2/67 anonim válasza:
00:59 te is nézz egy kicsit utána, vagy leglaább olvasd el a dobozát az aromának, mert rájössz, h szinte nincs is benne nikotin, nehogy több mint a cigiben. És igenis a víz megszűri, szerinted hogy működik a pipa? kicsit gondolkozz már. ez nem olyan mint a cigi, h magát rágcsálod meg a szádba veszed. ebben nincs kátrány meg semmi.
Amúgy a kérdésre válaszolva, magára a pipára nem szoksz rá, mert nincs benne se nikotin se semmi káros, csak magára a hangulatára tudsz rászokni, mert az nagyon jó:)
2010. márc. 21. 01:17
3/67 anonim válasza:
Oké, akkor olvasnám, hogy az Egyiptomból hozott gyümölcs dohány dobozán a következő szerepel: Nicotine: 0,5%
Épp ez az te okos, hogy semmi nem szűri meg. Hol nézzek utána? A hülye képzőben ahova jártál? Fogadjunk kis tizen éves idióta vagy.
Ha ezen kívül szeretnél még bizonyítékot, kedves kérdező, akkor írj privát üzenetet és megadom az unokatestvérem telefonszámát aki szenvedély betegségekkel foglalkozik 8 éve (drog, alkohol, dohányzás) és kézséggel elmeséli, hogy valóban nem szűri meg a víz és van benne nikotin.
2010. márc. 21. 01:59
4/67 anonim válasza:
1. a dobozon nem 0,5% van, jobb ha tőlem tudod,
2. de, megszűri, akármit mond bármelyik rokonod
3. ne az internetes cikkekből okosodj, mert baromáság az összes, azis amit linkeltél.
2010. márc. 21. 02:09
5/67 anonim válasza:
Annak a válaszolónak van igaza,aki azt írta,hogy sok nikotin van benne, és a víz nem szűri meg. A víz nem a szűrés miatt van, hanem mert lehűti a füstöt, a káros anyagokat csak nagyon kis mértékben szűri ki. A hideg füst pedig még ártalmasabb,ha lehet. Én a vízipipa füstjét nem tüdőzöm le , bőven elég az a nikotin, ami a garatomon átengedett füstből az arcüregemben felszívódik. Egy átlagos vízipipa-dohány bizony nagyon ütős, még nekem is, aki amúgy sokat cigarettázom.
2010. márc. 21. 02:32
6/67 anonim válasza:
Hát hülyékkel nehéz vitatkozni:) Remélem a kérdezőnek van esze legalább.
2010. márc. 21. 02:38
7/67 anonim válasza:
Igen, rá lehet szokni, mivel ez is "rituálé". Minden ilyesfajta rituáléra rá lehet szokni, ilyen többek közt a reggeli kávéra, délutáni teára, illetve a cigarettázásra is, hiszen amíg elszív valaki egy cigit, kiszakad a problémáiból, munkájából, és van egy pár perce, ugyanez vonatkozik a többire.
2010. márc. 21. 03:13
8/67 anonim válasza:
Különben ciginél se a nikotin a káros, hanem a kátrány.
ha már ennyire okosnak hiszi magát mindenki...
2010. márc. 21. 14:05
9/67 anonim válasza:
Azt kérdezte rá lehet-e szokni. Nem a kátrány miatt szoksz rá, hanem a nikotin miatt. Mellesleg nem csak a kátrány az egészségtelen, mert a víz lehülése miatt csomó káros anyag keletkezik. Aki szerint nem egészségtelen a vizipipa, az keressen utána, akár szakembereknél is és ne az arab vizipipa árusnak nyalja be minden szavát. Ezért lesz a sok tini terhes is meg drogos is, mert a sok légből kapott szart szent írásként könyvelik el, aztán csodálkoznak, hogy nem úgy van.
2010. márc. 21. 14:14
10/67 anonim válasza:
Szerintem teljesen nem lehet, én 3 éve cigizek és két év pipázok utóbbi egy évben majdnem minden nap. De ebből kihagyok 2-3 napot és egyáltalán nem hiányzik. Cigi nélkül viszont pipa mellett se birok ki, 2 nap kihagyást. Egyáltalán nem erős a füstje.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!