Lehet baj az egyszeri herbálozástól?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy régi ismerősömmel és mondta,hogy van valami cucca és nem akarja egyedül elütni.Bementünk valahova és csinált egy cigit.Mondta,hogy erős ezért csak két slukkot szívjak.Szívtam kettőt,de nem hatott meg majd 5 perc múlva még hármat.Szédültem kissé és elvoltam egyfelé.Tovább mentünk majd betekert még egyet,de amikor a harmadik slukkot szívtam mintha hasba rúgtak volna.Annyira elszédültem,hogy nem bírtam felállni a padról majd kicsit később kihánytam szépen szólva a belem is.Mondtam volna,hogy hívjon mentőt,de nem nagyon bírtam értelmes szót kinyögni.Akkor jöttem rá,hogy ennek köze nincs a fűhöz.Néztem a perceket az órámon,hogy mikor megy ki ez a szar és minden hülyeséget flasheltem.Egy óra alatt ment ki annyira a hatása,hogy feltudtam állni a padról.Mondtam neki itt a vonalat behúzzuk.Lehet egyszeri herbálozásból baj?2015. szept. 2. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!