Ha már másfél éve leraktam a cigit, és most egy egyszeri alkalommal eltolok egy fél dobozzal egy szülinapi bulin, akkor az mennyire "káros"?
Figyelt kérdés
Persze, tudom, hogy hülye kérdés, és nem is hiányzik a cigi, csak ez nem éppen egy átlagos társaság, és már nem láttam őket 2 éve. Nyilván azután nem fogok rágyújtani, eddig is simám megálltam, soha nem hiányzott, de ott ez lesz. Köszi a választ előre is! :)2013. jún. 23. 11:49
1/2 anonim válasza:
Nem abba fogsz belehalni.... :)
De ne gyújts rá.Minek.Azért mert mindenki cigizni fog???
2/2 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ha velük bulizok, ott már úgysem lesz megállás. Meg a csapat egynéhány tagja sokkal "keményebb" cuccokat tol. Most tudom, az a véleményetek, hogy mi a p*csának járok ilyen társaságba. Nagyon régen láttam őket, és van egy feelingje.
2013. jún. 23. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!