3 szál cigitől rá lehet szokni a cigire?
13 éves vagyok, és mostanság bekerültem egy 16 17 évesek társaságába. Együtt járom velük az éjszakát stb. Tegnap este/hajnal körül adtak nekem sima cigit hogy próbáljam ki. És ott volt az a fiú aki nekem tetszik. Így hát elszívtam mert nem akartam kitűnni közülük.Tudom szánalmasnak hangzik,de tényleg sok gondom van.A szüleim válnak így nem mondom el nekik h kipróbáltam mert akkor magukat hibáztatnák és még nagyon lenne a feszültség.
És amikor haza kísértek a haverok adtak 2 szál cigit.Azt mondták h szívjam el.Mit tegyek?Nem akarok rá szokni.Ugye 3 szál cigitől nem lehetek még függő?
A bunkó beszólásokat hanyagoljuk.Előre is köszönöm a válaszokat.:)
Egy lánytól kaptam,az volt rá írva a cigire hogy "vogue"és mentolos volt.Azt mondta h ebben nincs sok nikotin.
Igen,tudom.Nem akarok többet abban a társaságban lenni és ki is szállok onnan.
"Adtak 2 szál cigit, azt mondták szívjam el"
De neked, ha nem akarod nem kell elszívnod. Vagy ott előttük el kellett szívnod ?
Ha továbbra is rá fogsz gyújtani akkor rászoktál.
De szerintem felejtsd el az egész cigiügyet, akkor teszel magadnak a legjobbat.
Én másfél éve rá-rá gyújtok, sokszor minden nap, mégis simán kibírok 2 hetet is cigi nélkül, ha nincs ró módom/indokom rágyújtani. (remélem nem szokok rá :)
Szóval 3 szál cigitől garant nem fogsz rászokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!