Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 3 szál cigitől rá lehet...

3 szál cigitől rá lehet szokni a cigire?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok, és mostanság bekerültem egy 16 17 évesek társaságába. Együtt járom velük az éjszakát stb. Tegnap este/hajnal körül adtak nekem sima cigit hogy próbáljam ki. És ott volt az a fiú aki nekem tetszik. Így hát elszívtam mert nem akartam kitűnni közülük.Tudom szánalmasnak hangzik,de tényleg sok gondom van.A szüleim válnak így nem mondom el nekik h kipróbáltam mert akkor magukat hibáztatnák és még nagyon lenne a feszültség.

És amikor haza kísértek a haverok adtak 2 szál cigit.Azt mondták h szívjam el.Mit tegyek?Nem akarok rá szokni.Ugye 3 szál cigitől nem lehetek még függő?

A bunkó beszólásokat hanyagoljuk.Előre is köszönöm a válaszokat.:)

2013. jún. 22. 14:54
1 2
 11/12 Tomi90 ***** válasza:
Nekem kb. 5 szál után kezdett hiányozni. Heti egy szállal kezdtem. 3 száltól még nem szoksz rá, de vigyázz vele, mert észrevétlenül a rabjává válsz. Én már 6 éve cigizek fél doboz-1 doboz között/nap és képtelen vagyok leszokni :(
2013. aug. 3. 20:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Akár 1 száltól is rá lehet szokni,de téged ne az érdekeljen hogy "mit mitől lehet",hanem az hogy te mennyitől fogsz rászokni,ez csupán akaraterőn és józan gondolkodáson múlik,hidd el..bár én nem cigizek,sosem próbáltam még ki de nem is szeretném,szóval nem tudom hogy ez mivel jár (szerencsére),viszont ha te a 3 cigi után elhatározod hogy neked elég volt ennyi,kipróbáltad és nem kell több,akkor gratulálok mert ép ésszel döntöttél,amúgy ez nem megoldás semmire,ettől a bajaid,gondjaid még ugyanúgy megmaradnak,sőt egyel több is lesz:az egészséged kockáztatása a cigivel...

remélem tudtam segíteni,és bocsi h hosszú lett :)

2013. aug. 5. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!