Hol cigizek ahol nem veszik eszre? 14 vok
A kérdezőt inkább már nem is véleményezem, de nem értem.. miért mondja mindenki, hogy a cigi "beivódik" a ruhádba? Egy-két szál nem mondom nem érződik, de inkább csak akkor,ha közelről szagolják a ruhád. Ráadásul ki lehet szellőztetni.
Ettől persze nem ajánlom, de néha belefér. 14 évesen azért ne szívd, mert komolyabb károkat okozhatsz, mint pár év múlva. Egy visszafogott mennyiségtől (heti féldoboz max., pl.) nem lesz bajod, csak nem szabad rászokni, kell tudni nemet mondani. Akaraterő kérdése. De kérdező, te még várj pár évet mindenképp, esetleg utána felelősségteljesen néha.. ha jót akarsz.
Én azért megnézném, a sok antidohányos étrendje hogy néz ki például;). Nem egy embert láttam már, aki verte a mellét mondván "nincs semmi káros szenvedélye", közbe meg állandóan csak egészségtelen szemét kajákat evett.. Az szerintetek nem káros? Felvilágosítalak: kib.szottul az. Tisztelet a kivételnek persze.
24: azért mert lehet érezni. 25 évnyi dohányzás után már csak tudom. Csinálhattam bármit, egy nem dohányzó helyiségben az arra érzékeny emberek simán kibuktak. Még, ha benn soha nem volt cigizve az adott helyen akkor is.
Te mint dohányos, vagy én mint dohányos nem érezzük, de azért csak, mert már az orrunk tele van vele. Deha majd leszoksz egy idő után visszafog egy csomó illat, vagy épp szag térni számodra is.
Nem vagyok anti-dohányos, semmi bajom a dohanyosokkal, ugyanolyan ember mint mindenki más. De ha valaki 14 évesen menőnek érzi magát, hogy kiírja GYK-ra, hogy ő cigizik és feltrsz mellé egy nyomorult ostoba kérdést is, az mindent elárul.
Ismertem komoly dohanyosokat(napi 3 dobozt szívott a csaj 15 évesen).
Tudom mirol beszélek.
Tovabbra is a 12-es voltam.
25: Mivel én partidohányos vagyok maximum (de néha az se), ezért én még érzem, és abszolút nemdohányzóktól is kérdeztem már. Úgy mondom, hogy pár szál még kiszellőzik a ruhából 1-2 óra alatt, és nem olyan feltűnő.
26: Nem tudom nekem címezted -e, de ha igen: ne értsd félre én a legkevésbé sem a kérdezőt "védtem" ezzel, általánosságban beszéltem.
Mondj 3 okot, amiért ez kell, jó neked!
Szerinted véletlen,h 18 é aluliaknak nem szabad eladni dohányterméket, és 18 é aluliak a kijelölt dohányzóhelyen sem dohányozhatnak?
Megnéztél már képeket egy dohányos tüdőről, tüdőrákról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!