Asztmam van, es cigizek hogyan tudnam elhagyni?
Figyelt kérdés
Asztmam van 3eves korom ota es 13 evesen neki kezdtem cigizni. Igen a baratok vitek bele de ez nem kifogas. Az en hibam. Es azert is szoktam ra a cigire mert mikor nehezebben kaptam levegot elszivtam 1cigit es felkohogtem es utanna mar nemvolt levegovetel problemam, mostmar 17 eves vagyok 6honap mulva leszek 18. arra jutottam tenyleg elkell hatarozznom magam arra hogy elhagyjam a cigit. Naponta 7-8 szallat talan 9 et is elszivok, ha tudtok kerlek segitsetek. Apropo:este mindig cigizek lefekves elott es sokszor nehezen kapok levegot, es en ebbe bele faradtam. Nem akarok fiatalon meghalni. Segitenetek par otlettel hogy, hogyan tudnam elhagyni?#Asztma/cigi
2015. jún. 23. 14:33
1/4 anonim válasza:
Leulsz sajat magaddal es megbeszelitek, hogy tobbet nem gyujtasz ra. Ennyi. Leteszed es soha tobbet nem gyujtasz ra. Ha barmikor vagyat ereznel, hogy de ragyujtanal ... szolj magadra, vagyis csodalkozz el rajta, hogy minek gyujtanal ra, amikor nem is dohanyzol (soha nem is dohanyoztal).
Mellette foglald el magad: sportolj, strandolj, nyaralj, erezd jol magad a borodben.
2/4 anonim válasza:
Tartsd a cigarettadat egy kozelben lako baratodnal, igy ha ra akarnal gyujtani akkor at kellene menned hozza egy szal cigiert. Nem lesz benned stresz, hogy nincs cigid, de lusta leszel minden alkalommal atmenni a haverodhoz es egy ido mulva elhagyod a dohanyzasi szokasaidat.
3/4 anonim válasza:
Ha egyből nem tudod abbahagyni akkor szívj kevesebbet és gyengébbet.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyonszepen koszonom,en kiprobaltam elektromos cigit is sokan mondtak hogy az segit leszokni nade nekem ment 2hetig utanna meg vissza szoktam..de elhataroztam magam hogy elhagyom es koszonom a segitseget
2015. jún. 24. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!