En egy 11-eves lany vagyok Romaniabol akinek az anyukaja dohanyos es tobbszor is probalta elhagyni a dohanyzast de nem sikerult. Milyen tanacsokkal tudnam biztatni ot hogy hagyja el a dohanyzast?
Figyelt kérdés
2009. máj. 24. 09:53
1/6 anonim válasza:
Mond neki h
-Anya a kedvemért ne cigizz, mert engem is zavar, és az egészségedre is káros, és ha történik veled valami akkor velem mi lesz??És a sok kidobott pénzből millió más dolgot is vehetnénk vagy kirándulni járhatnánk a friss levegőn!
Ha én dohányoznék és a lányom ezt kérné biztos letenném!
2/6 anonim válasza:
A rádióban folyton hirdetik, hogy forduljunk a háziorvosunkhoz, van dohányzásról leszokást megkönnyítő gyógyszer.
3/6 anonim válasza:
tedd le vagy én is rrá szokok :D
4/6 anonim válasza:
Szerintem zsarolással nem lehet célt elérni.Az akaraterő a legfontosabb és a kitartás, hogy mindig figyelmeztesd arra, hogy mindketten az áldozatai lehettek.
Lehet, hogy a sok problémára hivatkozik, amit nehezen tud megoldani, de ez csak pótcselekvés!
Beszélgessetek többet, hogy ne legyen ideje rágyújtani!
5/6 anonim válasza:
Szia! èn is Romàniàbòl vagyok! Megmondhatnàd neki, hogy vannak a patikàban nikotinos tapaszok (Nicorette), vagy nikotinos cukorkàk, ràgògumik, nem olyan nagyon dràga, beszèld rà, pròbàlja ki! Nekem egyik rokonom, aki kemèny dohànyos volt, nikotinos cukorkàval sikerult lemondjon rovid ido alatt! és sok-sok èv dohànyzàs utàn! Szorìtok nektek!!!
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom zsepen mindenkinek:)
2010. júl. 28. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!