Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hol cigizek ahol nem veszik...

Gsjshbana kérdése:

Hol cigizek ahol nem veszik eszre? 14 vok

Figyelt kérdés

#kert #ház #WC #lakunk
2015. aug. 9. 17:41
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

jo tudom hogy káros ...

de nem birok ellenálni!! a kinti wc ben fogok azt hiszem

2015. aug. 9. 22:43
 12/35 anonim ***** válasza:
14 évesen cigizel? Jó nagy csicska vagy! Jó egészséget lúzer! Remélem ha otthon lebukaz jól seggbe rúgnak!
2015. aug. 9. 22:55
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező? Minek nem bírsz ellenállni? :D Egy teljes dbot se szívtál még el! :D Legyen már basszus akaraterőd, és tudj már uralkodni magadon! Ahogy írták így tényleg nagy lúzer vagy, csak azok nem tudnak ellenállni!
2015. aug. 9. 22:59
 14/35 A kérdező kommentje:

kedves 12/13 kopj le nem vagyok rád kiváncsi !!

normális amikor le tudőztem akor nyomást éreztem??

valameikötök cigizik??

2015. aug. 9. 23:11
 15/35 anonim ***** válasza:

12-es vagyok, cigiztem már, aztán elhajítottam igen hamar, mikor a józan eszem közbe Szólt.

Mikor először kipróbáltam letudoztem rögtön, nemnereztem semmit, mintha levegőt vennék(Hozzáteszem Marlbival kezdtem, nem fehér multival). Egy kicsit szédültem annyi volt, nem éreztem nyomást.

Ha már nem erzel semmit mikor szívod rászoktál, csicska.

2015. aug. 9. 23:39
 16/35 A kérdező kommentje:

csicska vagy te !! :@

holnap énis marlboroval fogom kezdeni el vettem egy szálat az uncsimtol..

de a kohogesen kivul tetszett

2015. aug. 9. 23:41
 17/35 anonim ***** válasza:

T. kérdező, mint a vídia olyan kemény vagy, ja nem is! Olyan vagy, mint a lépcsőház, sötét és korlátolt. De ez sem lenne baj, csak ne lépd át a saját határaidat. Bár szerintem nem is fogod, nem leszel rá képes.

Két életuútat látok az első 16 évesen pia, 17+ segédmunkás, alkalmi munkák 30+ irány az utca.

Második cigi majd fű, ez nem lesz elég jön a komolyabb anyag. 25+ év aranylövés valamelyik kapualjban.

Szép jövő.

2015. aug. 10. 01:21
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

"14 vok" Ez mindent elmond.

A "vok" és a vagyok között pont az agy a különbség, látszik ez nálad hiányzik.

2015. aug. 10. 08:54
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
14: hát kérdező nem vagy semmi. Már én is válaszoltam neked, h érezhettél olyat, amit írtál. Ráadásul én végig normális hangnemben beszéltem veled, te meg tiszteletlenül! Grat! Ja, és én amúgy dohányos voltam, némi fogalmam van róla, h miről pofáztam neked!!!
2015. aug. 10. 08:59
 20/35 anonim válasza:
Ha meg akarsz állni a fejlődésben és nikotinfüggő akarsz lenni, akkor csak így tovább :D
2015. aug. 10. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!