Gsjshbana kérdése:
Hol cigizek ahol nem veszik eszre? 14 vok
Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 17:41
1/35 anonim válasza:
Hosszú távon jobban járnál ha sehol sem gyújtanál mert árt az egészségnek.
2/35 anonim válasza:
Előzőhöz még csak annyit, h másoknak is ártasz vele!
4/35 anonim válasza:
Ha 20 évesen meg akarsz halni tüdőrákban akkor hajrá egyébként mindenhol észrevehetik szerintem
5/35 anonim válasza:
Megérzik majd a szádon és a ruhádon!
6/35 anonim válasza:
A Magyar Helyesírás Szabályai közelében!
7/35 A kérdező kommentje:
Csak pár szálat szívtam el de nem egy nap ma csak egyet de abbol a pár szálbol csak a mait tüdöztem de abbol is csak egy szívást.
Normális hogy egy kicsit ugy éreztem hogy nyomodott a tüdöm a tüdözéskor?meg egy kicsit köhögtem amugy el is nyomtam.
amugy ismerek ojat aki 9 éves kora ota cigizik.
cigi ellenesek ne irjatok..
2015. aug. 9. 21:49
8/35 anonim válasza:
Én sötétségellenes vagyok! Írhatok?
9/35 anonim válasza:
Kérdező: csak, mert nagyon fiatalka vagy, ezért felvilágosítalak. A legtöbb dohányos is dohányellenes, azért cigiznek, mert már kőkeményen függenek tőle, köztük van aki ezt beismeri, van aki úgy dolgozza fel, h dehogy függ tőle, azért teszi, mert így akar tenni. :) Károsítod kőkeményen magadat is, és a környezetedet is, ha nincs körülötted épp senki, akkor is, mert a levegőt is. Nem tudsz olyan helyen dohányozni, ahol ne vennék észre, egy nem dohányos - gondolom a szüleid azok - mindenképpen észre fogják venni, mert büdös leszel tőle, már egy dbtól is. Beivódik a ruhádba, később rendszerrel szívva a bőrödbe is. Nem attól leszel felnőtt, ha cigizel, nem leszel tőle több, csak kevesebb. És ne felejtsd el, ha még is csak, azért is cigizni akarnál jusson eszedbe, hogyha már nem akarsz úgy tenni, azt nehezebb lesz elérned! Sokkal. Végül, egyébként érezhettél olyat, amit leírtál, később sok egyebet is fogsz érezni, ha keményebb dohányossá vállnál, ne akard azokat magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!