Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzásról való leszokásnál...

Dohányzásról való leszokásnál az egy létező módszer, hogy olyan növényt eszünk, amit dohánylével öntöztek? Szóval a növények felszívják és beépítik a nikotint?

Figyelt kérdés

2015. júl. 9. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen. A növény is elpusztul ha dohánylével öntözöd. Ha le akarsz szokni a cigizésről, akkor a drasztikus módszer a legjobb megoldás.

1. Kidobod az összes cigit ami a lakásban, táskádban, zsebedben van.

2. Ha kínálnak, akkor annyit mondasz, köszönöm nem kérek, éppen leszokóban vagyok.

Mielőtt még jönnél, hogy így nem lehet leszokni, nos tévedsz. Én nagyon erős dohányosként (napi 2,5 doboz sophianne) és több mint 15 év bagózás után egyik nap minden cigit kidobtam, és azóta sem gyújtottam rá. Ennek lassan 11 éve.

2015. júl. 9. 18:19
 2/5 A kérdező kommentje:
gondolod, hogy elpusztul a növény? ezt honnan veszed? levéltetvek ellen szokták használni a dohánylevet
2015. júl. 9. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérdező! Szerinted a tetvet elpusztító anyag nem méreg? Kicsit használd azt a darab sajtot, ami a koponyádban van agy helyett!
2015. júl. 12. 17:35
 4/5 A kérdező kommentje:
nem feltétlenül, lehet hogy csak nem szereti az illatanyagát, és elmegy, ahogy a fokhagymától is, vagy méreg speciálisan egy élőlénynek, vagy kisebb dózisban, szóval sok lehetőség van, de aki nem használja az agyát, az leragad egyetlen válasznál, és azt hiszi a világ legokosabb embere, mert talált egy kérdést, amire tudja a választ
2015. júl. 13. 10:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Nos nagypapám még a régi időkben dohánylével permetezett. aztán mikor nem figyelt oda és elmérte a dózist (tovább áztatta a kelleténél) úgy "leégette" az összes növényt mint a huzat. Szóval a dohány nagyon komoly méreg, az egyik munkahelyen a dohányzóbál lévő virágágyásban "ültették el a csikkeket, soha nem nőtt ki semmi.
2015. júl. 13. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!