Tényleg levezeti a cigi az idegességet?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam ezt, néha nálam is bejön. Ez tényleg igaz? És egyébként most akkor a koncentrációt javítja vagy rontja?2015. ápr. 17. 20:48
11/12 anonim válasza:
Ne is boncolgassad, mert fényévekkel magasabb a tiednél. De hajtogassad csak a bemagolt demagóg dumádat.
12/12 anonim válasza:
Csak úgy nyugtat, mint a viccben is:
- Miért cigizik?
- Mert ideges vagyok és megnyugtat.
- És mióta ideges?
- Mióta cigizemm.
Vagyis, jön az elvonási tünet, kinek 10 perc után, kinek 1 óra után, aztán kezd egyre elviselhetetlenebbé válni, erre rágyújt (nem egy nótára) ettől eltűnnek az elvonási tünetek, erre jé, wazze, ez nyugtat.
Egyébként megértem, hogy nehéz letenni, a legelső cigit is megértem, de azt piszkosul nem, hogy minek kell a 2. cigire rágyújtani, amikor az 1. olyan pocsék volt mindenkinek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!