Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tényleg levezeti a cigi az...

Tényleg levezeti a cigi az idegességet?

Figyelt kérdés
Sokszor hallottam ezt, néha nálam is bejön. Ez tényleg igaz? És egyébként most akkor a koncentrációt javítja vagy rontja?

2015. ápr. 17. 20:48
1 2
 1/12 Mr. S ***** válasza:
csak pschihésen hat, bebeszéled magadnak
2015. ápr. 17. 20:54
 2/12 anonim ***** válasza:

Ma nagyon rászálltak itt a dohányosokra. (Dohányos vagyok.)

Biológiailag nem vezeti le, amúgy egy nikotinfüggő úgy érzi, mintha...

A koncentrációval kapcsolatos kérdésedre ugyanez a válaszom... Számomra javítja. De ezt ne mondd el a főnökömnek! Köszi!

2015. ápr. 17. 20:57
 3/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak a mély levegővétel miatt :D. Dohányzom. Stimuláló hatása van rövid ideig, viszont a nikotin idegmereg.
2015. ápr. 17. 21:01
 4/12 anonim ***** válasza:
Abszolút nem, a cigi hatóanyaga a nikotin, ami egy (enyhe) stimuláns drog. Ha valaki dohányos, akkor azért nyugszik meg a cigitől, mert függő és elmúlik az elvonási tünete. Plusz a dohányosok szervezetében a dohányzás örömhormont szabadít fel, ami szintén jól jön egy stresszes szituációban.
2015. ápr. 17. 21:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Én most azért vagyok feszült, mert nem cigizhetek, arra jó lenne, hogyha most rágyújtanék.
2015. ápr. 17. 21:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha vki/vmi felba ssza az agyam, kimegyek, rágyújtok, lehiggadok. A nikotinéhség más érzés, attól nem vagyok ideges.
2015. ápr. 18. 12:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Rövidtávon lehet javítja mert kötődsz a pótcselekvéshez de hosszabb távon függőséget okoz ezért rontja.
2015. ápr. 18. 16:55
 8/12 anonim ***** válasza:

A cigi semmire se jó. Ha valami miatt ideges vagy, például mert nem tudod megvenni a gyereknek az áhított biciklijét, akkor a probléma ugyanúgy ott lesz, ha elszívsz egy cigarettát, sőt még messzebb is kerülsz, hogy meg tudd tenni amit szeretnél, mert pénzt költöttél erre a szarra.

Egyik barátom jóképességű anyja idegeskedik állandóan, hogy szoba-konyhában lakik kettesben albérletben a fiával, nincs semmijük, semmi pénzük, anyja melója keveset fizet nagyon.

De azért elmegy ilyen 20 körül a szar cigire. Pedig ha nem cigizne, kitudna normális albérletet venni.

Ugyanemiatt nem volt a gyereknek soha egy normális biciklije sem, se számítógép, videojáték.

Szóval a cigi nemhogy nem segít az idegeskedésen, de még jobban ideges leszel tőle, mert ettől még több gondod lesz.

Az egészségre baromira káros hatását, hatalmas esélyt vele a rákra, tüdőkapacitás nullára csökkenését, sárga fogakat, büdös leheletet, hogy a lépcsőt se tudsz mászni 2 emeletig, se sportolni, levegőt is alig kapsz, nos ezeket már meg se említem, pedig fog ez is idegeskedést okozni. Ahogy olvasgatom itt a kérdéseket, sokan idegeskednek is ezen dolgok miatt.

A koncentrációt is rontja, mert nehezebben kapsz levegőt, nem tiszta a tüdőd, rosszul érzed magad tőle.

2015. ápr. 18. 21:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem segít az a lényeg. Vagy inkább egyből üssem agyon az illetőt pl.?
2015. ápr. 19. 12:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Fokhagymametélt, nem boncolgatom az értelmi szintedet, de ha konfliktushelyzetben verekedni akarsz vagy cigizni ahelyett, hogy megbeszélnétek a dolgokat, akkor nem biztos hogy a másik féllel van a fő probléma.
2015. ápr. 20. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!