Ha tucat csitri akarsz lenni hajrá gyújts rá.
Ha meg nem akarod majmolni a tömeget akkor mond meg, hogy Te egyéniség vagy és nem hódolsz be a birkaságnak
#3 Azzal ,hogy nem cigizel hogyan leszel egyéniség? Több ember van aki nem cigizik mint aki igen :))
Egyébként ha teheted soha ne gyújts rá. Ha egyszer rá gyújtasz örökké benned lesz a kisördög ,hogy "na rá kéne gyújtani mert miért ne". Én bulikkor általában rágyújtok most volt vagy két hét ,hogy minden nap elszívtam 1-2 szállal de úgydöntöttem ,hogy hétköznapokon nem fogok cigizni és ez alatt a két hét utáni minden napos dohányzás után is már nagyon érezhető a függőség a nikotin után. Bár nem vészes hétvégéig kibírom :)) Én megmaradok party dohányosnak. ;) 18/f
ha nem érdekel mások vélemény, akkor miért írtál?
Egyébként nem ajánlom a dohányzást.
Én kb. 16 évesen szoktam rá, és 2
évesen tettem le. Nagyon megbántam. Fiatal voltam, és sajnos senki nem tiltotta meg nekem. Én is sportoltam, bár nem ezért hagytam abba.
Nálam úgy kezdődött, hogy baráti iszogatás mellé elfogyott pár szál, majd elkezdtem venni magamnak, ezután a megmaradtakat elszívtam nappal. Ha most rászoknál, hidd el, mikor benő a fejed lágya, te is megbánod, és egyáltalán nem egyszerű lerakni.
De mikor leraktam, 1-1,5 hónap múlva komolyan elkezdtem máshogy látni a világot.
Rájöttem, milyen fontos is az egészség, mennyivel megváltozott a testem, a funkcióim.
Szóval ne szokj rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!