Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 15 évesen elkezdeni cigizni?

15 évesen elkezdeni cigizni?

Figyelt kérdés

2015. jan. 29. 22:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
NEM! NEM! SOHA!
2015. jan. 29. 22:07
 2/14 anonim ***** válasza:
Ne!
2015. jan. 29. 22:08
 3/14 anonim ***** válasza:

Ha tucat csitri akarsz lenni hajrá gyújts rá.

Ha meg nem akarod majmolni a tömeget akkor mond meg, hogy Te egyéniség vagy és nem hódolsz be a birkaságnak

2015. jan. 29. 22:11
 4/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat de még várok válaszokat :)
2015. jan. 29. 22:12
 5/14 anonim ***** válasza:

#3 Azzal ,hogy nem cigizel hogyan leszel egyéniség? Több ember van aki nem cigizik mint aki igen :))

Egyébként ha teheted soha ne gyújts rá. Ha egyszer rá gyújtasz örökké benned lesz a kisördög ,hogy "na rá kéne gyújtani mert miért ne". Én bulikkor általában rágyújtok most volt vagy két hét ,hogy minden nap elszívtam 1-2 szállal de úgydöntöttem ,hogy hétköznapokon nem fogok cigizni és ez alatt a két hét utáni minden napos dohányzás után is már nagyon érezhető a függőség a nikotin után. Bár nem vészes hétvégéig kibírom :)) Én megmaradok party dohányosnak. ;) 18/f

2015. jan. 29. 22:20
 6/14 Raven22 válasza:
Mielőtt rágyújtanál nézz utána a COPD-nevű betegségnek. Aztán képzeld el magad pár év múlva egy intenzív osztályon lélegeztetőgépen. A mai cigikkel az a baj, hogy már köze sincs a jó öreg dohányhoz. NEM CSAK TÜDŐRÁKOT OKOZ.
2015. jan. 29. 22:41
 7/14 anonim ***** válasza:
Szia én 16 leszek eddig nem igazán cigiztem egyszer kétszer szívtam bele csak, nem tetszett de bennem van az érzés hogy kiakarom próbálni. Mivel én azt az elvet követem hogy valamiben meg kell halni nem érdekel mit mondanak mások. De ha divatból akarod akkor hagyd mert nem leszel menő. Ha meg akarod úgyse érdekel mit írunk ide .Szóval hajrá ha akarod.
2015. jan. 29. 22:41
 8/14 A kérdező kommentje:
nem szeretnék cigizni csak kipróbálni mert nem biztos hogy tetszik és nem azért mert milyen menő leszek ha elkezdek cigizni nem érdekel msáások véleménye :) meg sportolok a tüdőmnek nem lehet semmi baja mert akkor abba kell hagynom..
2015. jan. 29. 22:52
 9/14 anonim válasza:

ha nem érdekel mások vélemény, akkor miért írtál?

Egyébként nem ajánlom a dohányzást.

Én kb. 16 évesen szoktam rá, és 2

évesen tettem le. Nagyon megbántam. Fiatal voltam, és sajnos senki nem tiltotta meg nekem. Én is sportoltam, bár nem ezért hagytam abba.

Nálam úgy kezdődött, hogy baráti iszogatás mellé elfogyott pár szál, majd elkezdtem venni magamnak, ezután a megmaradtakat elszívtam nappal. Ha most rászoknál, hidd el, mikor benő a fejed lágya, te is megbánod, és egyáltalán nem egyszerű lerakni.

De mikor leraktam, 1-1,5 hónap múlva komolyan elkezdtem máshogy látni a világot.

Rájöttem, milyen fontos is az egészség, mennyivel megváltozott a testem, a funkcióim.

Szóval ne szokj rá!

2015. jan. 30. 11:41
 10/14 anonim válasza:
hoppá, *20 évesen :D
2015. jan. 30. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!