Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 15 éves vagyok és szeretnék...

15 éves vagyok és szeretnék e-cigizni, de nikotin nélkül. Hogy működik ez? Vannak ilyen ízesítettek is?

Figyelt kérdés

Nem dohányzom. Lehet valahol kapni nikotinmentes ecigit? És kiadják 15 évesnek? Mennyibe kerül, és ha valaki tud ajanlani egyet, azt megkoszonom. :)

Felpontozok mindenkit.

2015. jan. 22. 23:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Magyarországon tudtommal csak nikotinmenteset lehet kapni. Nem adják ki 15 évesnek.
2015. jan. 23. 00:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért akarsz cigizni?
2015. jan. 23. 09:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Maxikum ugy tudod kijatszani hogy a neten rendeled es ugy nem tudjak hany evesnek veszik.

Nikotinosat kulfoldrol lehet rendelni

2015. jan. 23. 16:54
 4/5 HorusS válasza:
Szerintem ne ted ha egy jo tanacsot akarsz kapni en elektromos cigivel kezdtem napi 2 x toltotem meg ami kb 2 doboz rendes ciginek szamit kb egy ido utan markevesnek zartotam a fustot nem volt eleg es rendeset kezdtem el szivni most 2 eve dohanyzom napi 4 szal tudom penzkidobas de nem birom ki egy napot se cigi nelkul ha tanacsot akarsz ne kezd el :)
2015. jan. 24. 20:22
 5/5 A kérdező kommentje:

De ha nem nikotinosat veszel, akkor nem fogsz tudni rászokni.

Te nikotinosat szívtál ecigiből?

Mert akkor lehet az hogy nem elég a füst és elkezded az igazit szívni.

Én valamilyen ízesítettet szeretnék.

2015. jan. 25. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!