Leszokás nikotin sprayel?
Figyelt kérdés
19éves vagyok 4éve cigizek...leszeretnék szokni de nehéz :/ mi a velemenyetek a nikotin sprayről ? Könnyebb lenne ? Vagy esetleg ajánlatok még valamit ?2015. jan. 21. 23:17
1/2 anonim válasza:
Én úgy szoktam le, hogy szinte folyamatosan rágóztam (simát, nem nikotinosat), meg almát ettem cigi helyett. Macerás volt, mert én még egyetemre jártam, és órán nem lehetett rágózni, szóval a fél órás szünetekben nyomtam. Sokat segített, hogy nem lógtam olyanokkal, akik dohányoztak. Ugyanakkor 1-2 alkalommal elgyengültem, elszívtam egy cigit. Először havonta 1-2, aztán fél évente 1-2, most szerintem már kb. 3 éve egyáltalán nem gyújtottam rá, és néha még most is hiányzik, de már nagyon sz@rul estek a legutolsók. A lényeg, hogy ha rá is gyújtasz, ne utáld magad, hogy nem tudsz leszokni. Mert akkor visszaesel. Elszívtál egyet, na bumm, a következőt nem gyújtod meg. Nekem pl. 6 évig volt az utolsó doboz cigimből! 28N
2/2 anonim válasza:
olvasd el Allan Carr könyvét, vagy hallgasd meg hangoskönyvben, hátha neked is segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!