Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nem korai 13 évesen cigizni?

Nem korai 13 évesen cigizni?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm 13 éves(lány),és cigizik.Elég okos egyébként,meg is lepődtem,mikor látta....Szerintetek is korai ilyenkor cigizni?
2015. jan. 9. 20:10
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Igen, szerintem is korai 18alatt.
2015. jan. 9. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
SOsem értettem azokat akik isznak meg cigiznek... -.-
2015. jan. 9. 20:14
 3/10 anonim ***** válasza:
A rossz szokás nem okosság kérdése. Minél korábban kezd valaki cigizni annál károsabb, de ha számokban fejezzük ki az ártalmasságát, soha nem csökken nullára.
2015. jan. 9. 20:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Okos 13 éves lányok is lehetnek lehanyagoltak érzelmileg, ami aztán azt eredményezi, hogy magányosak, és görcsösen akarnak társasághoz tartozni. Ha ilyenkor egy idióta banda találja meg, akkor sajna okos lányok is rászoknak ilyen korban.

Szerintem nincs a cigizéshez megfelelő korosztály, 80 évesen is nagy hülyeség, bár gyerekként a legveszélyesebb.

2015. jan. 9. 20:17
 5/10 Gabooorka válasza:

:O

Ilyen nincs és mégis van...

Az egészségét teljesen tönkre fogja tenni ezzel. És csak plussz, hogy most kezdte. Ilyenkor pont fejlődik a szervezet így érzékenyebb is.

Remélem nem vagytok túl jó barátok, mert a lány ki fog múlni!!!

2015. jan. 9. 20:20
 6/10 anonim ***** válasza:
A cigi ugyanolyan káros 13 évesen, mint 33 évesen, tehát mindegy mikor kezdi el, ígyis- úgyis nagyon egészségtelen. De mindenkinek szíve joga mit csinál!
2015. jan. 9. 20:21
 7/10 anonim ***** válasza:
a dohányosok 99%-a 13-14 évesen kezdi, idősebbeket egyre nehezebb hülyeségekkel befolyásolni.
2015. jan. 9. 20:57
 8/10 anonim válasza:
Cigizni mindig korai
2015. jan. 9. 20:58
 9/10 11szaszi11 válasza:
Nagyon korai. Először csak hetente 1-2szál 2-3 hónap és 5szál/nap, tapasztalat :D 17/f
2015. jan. 10. 20:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Ennyi idosen nagyon korai. En sajnos felnottkent szoktam ra stressz oldas miatt de mar gyerekkent kiprobaltam. Nagyon nehezen viselem, ha egy napig nem gyujthatok ra. Mi lesz vele kozepiskolaban?
2015. jan. 13. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!