17 éves vagyok, nem rég, körülbelül 2 hónapja kezdtem el cigizni, napi 2 szál az adagom. Ez "egészséges" kategóriába tartozik?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a dohányzás esetében nincs olyan hogy "egészséges", de nem akarok megállni a növésben, (178 cm, fiú, 17 éves), szeretnék még nagyobb lenni és hogy napi 2 szál ezt mennyire befolyásolja? (a növekedést).2014. dec. 8. 23:02
1/9 anonim válasza:
Jól írod, nincs egészséges dohányzás.
Lehet, hogy elcsépelt, de tényleg meg fogsz vele szenvedni, amikor majd úgy döntesz, hogy leteszed. Ha meg nem, akkor a fizud nagy részét el fogja vinni (tapasztalat).
Tényleg most hagyd abba, amíg még nem vagy függő!
2/9 anonim válasza:
nem fogsz megállni a növésben, a magasságod genetikailag kódolt, ellenben, szerveid, pl a tüdőd, májad fejlődését jelentősen hátráltatod, szétcseszed idő előtt...
3/9 anonim válasza:
szokj le minél hamarabb ennek nincs értelme,egyáltalán minek szoktál rá? mintha szándékosan ez lett volna a cél.. egyszer csak felébredtél,hogy na mától dohányos leszek és szívtad folyamatában a cigit?
4/9 anonim válasza:
Egyfelől mindenki kevés szállal kezdi, nincs olyan, hogy kapásból fél dobozzal elszív naponta.
Fokozatosan biztos, ogy növekedni fog a szálszám. Én is nagyjából akkor kezdtem el mint te, napi 2-3 szállal és 4 év alatt egy doboz lett belőle.
Ha két hónapja csinálod, akkor még nem vált igazi szokássá, orális reflexé, szerintem most tedd le és jobb életed lesz.
5/9 anonim válasza:
Hosszútávon nem egészséges ezért tedd le.
6/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! :) Megpróbálom akkor letenni fokozatosan...De megnyugodtam hogy azt mondták többen hogy a magasságot nem befolyásolja...
2014. dec. 11. 15:46
7/9 anonim válasza:
Én 15 voltam amikor elkezdtem, és azóta egy centit sem nőttem. Most 43 vagyok. Szerinted?
8/9 anonim válasza:
Előzőnek írom:nem fogsz megállni a növésben, a magasságod genetikailag kódolt, ellenben, szerveid, pl a tüdőd, májad fejlődését jelentősen hátráltatod, szétcseszed idő előtt... Ezt elolvastad?Kedves válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!