Viktor.sz kérdése:
Mit csináljak ha asztmás vagyok és cigizni szeretnék?
Figyelt kérdés
nagyon súlyos bajom lehet belőle?? 17/F
nem érdekel ilyen válasz hogy ne cigizz
2014. nov. 28. 21:28
3/9 anonim válasza:
Ha be akarsz fulladni, akkor nyugodtan
4/9 anonim válasza:
Az asztmát eléggé jól súlyosbítja a cigizés. Az asztmás rohamok gyakorisága nő, és a súlyossága is.
Esetleg imádkozhatsz, hogy múljon el az asztmád és emellett még pár évig ne alakuljon ki más tipúsú tüdőbetegséged (pl. COPD vagy tüdőrák) a cigizéstől.
Ugye vallásos vagy? Az segít...
5/9 anonim válasza:
kaphatsz olyan asztmás rohamot, hogy megfulladsz és meghalsz... nekem volt olyan, hogy mucsajröcsögei házibulin befulladtam, mert passzívan szívtam a többiek dohányfüstjét, ha nem lett volna egy lány aki segít lélegezni a sok részeg állat megszeppenve nézte volna végig ahogy megfulladok, mire kiér a mentő...
6/9 anonim válasza:
Max meghalsz nem nagy cucc. Fájni nem fog.
7/9 anonim válasza:
Egyáltalán miert akarsz cigizni?
Miert olyan jo? :D
8/9 anonim válasza:
Én asztmás vagyok és cigizek.
Egyáltalán nem használok inhalátort.
Csak só pipát az meg 8000 ft.
8 éve cigizek és még mindig élek.
De ha lehet ne szokj rá csak elviszi a pénzed.
9/9 anonim válasza:
azért asztmás és asztmás közt is van különbség, azért mert te asztmás vagy és cigizel, nem biztos, hogy másnak is elég a sópipa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!