Miért akarok elkezdeni dohányozni?
Az igazság, hogy nagyon cigarettaellenes voltam, meg kicsit még vagyok is.
Nem jó szemmel nézek azokra, akik dohányoznak.
Most bekerültem egy másik középiskolába, és itt elég sokan cigiznek az osztályba.
Tudom, hogy nagyon káros, meg nem ér annyit, hogy rászokj, meg mindig próbáld eltüntetni a cigiszagot, otthon, stb.
ami meg hihetetlenül büdös is, meg károsít.
Máskor amiket most leírok mind elfelejtem, és akarok venni egy doboz cigit, csak kipróbálni (és most anélkül, hogy leírnátok, anélkül is tudom hogy ha kipróbálom akkor jön a 2, és végül ott tartok hogy 1 doboz / nap )
Mégis nagyon kíváncsi vagyok milyen az íze, és nem tudok magamon uralkodni. Minden nap zavar. Mit tehetek?
16/F
Próbálj meg kitartani, én is azt javaslom.
Ha eddig ment, ezután is sikerül!
Én elkövettem a hibát...Legjobb barátnőm is cigizett , 3 évig bírtam, akkor azt mondtam , na veszek és kipróbálom. 15 év lett belőle.
:/
Én azt mondom próbáld ki, vegyél el egy szálat otthon (ha dohányoznak)...
Annó én is így voltam vele nem értettem miért jó de ki akartam próbálni... meg történ beszédültem tőle nagyon, haveri társaságban volt jót röhögtek rajtam a 2-ik alkalommal meg a szememet kiégette a füst az is buli volt xD
Szédülésen kívül, köhögésre is készülj fel
Szerintem jobb, ha inkább egyszer próbálod ki mint, hogy annyit vágy rá, hogy mikor oda jutsz rögtön rászoksz.
Én nem szoktam rá, mondjuk ez annak is köszönhető, hogy a mai napig ha rágyújtok megakarok fulladni a köhögéstől
Próbáld elterelni a gondolataidat.
Lehet azért szeretnéd kipróbálni mert tetszik a szertartás.
Hasonló cipő 16/F
Fél éve dohányzom. Én azt javaslom csinálj egy listát, miért rossz a cigi. Pozitívumai nincsenek, a megnyugtat, felpörget stb. olyan ellentétes tulajdonságok, hogy azt csak a függőség mondatja az emberrel. Az egyetlen plusz amit ad, hogy a nikotinétvágyad enyhíti! Két hete nem cigizem, amióta ezt a listát csináltam, múltkor adtak egy szálat, de undorodtam tőle. Nem értettem miért élveztem ezt annyira... (Cigizős haverokkal azokért az értékes 5 percekért, amig cigiznek nyugodtan kimehetsz... Dumálni lehet akkor is ha nem cigizel. Persze vonzónak tűnik... Ahol dohányoznak mindig jó a hangulat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!